banner460
banner128

AREV Spor Kulübü kuruldu

AREV Vakfı Spor Kulubü düzenlediği bir basın toplantısı ile yönetim kurulunu ve amaçlarını kamuoyuna açıkladı.

Beylikdüzü eski Belediye Başkanı Vehbi Orakçı Başkanlığında kurulan spor kulübünün kurucuları arasında; su altında kalma rekortmeni Cem Karabay, Necati Aras, Nezir Karayün, Murat Kürklü gibi bölgenin tanıdığı isimler de yer alıyor.

Beylikdüzü Maya Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı ile bir kuruluş tüzüğüne son düzenlemeleri veren kulübün Kurucu Vehbi Orakçı burada yaptığı konuşmada, ‘AREV Vakfı Okulları’nda eğitim gören gençler başta olmak üzere, Beylikdüzü’ne ve gençliğe hizmet etmek istediklerini ve İz bırakacak sporcular yetiştireceklerini’ etti.

Voleyboldan-Basketbola, Karate’den-Güreşe, Su altı dalışından-Yüzme’ye, futboldan, okçuluğa bir çok alanda faaliyet göstermeyi planladıklarını belirten Orakçı,  “Her başlangıç, bir hayalin gerçeğe dönüşme adımıdır.

Yeni bir umuttur.O umudu, emekle, alın teri ve akıl teriyle büyütmek için çokça çalışmak lazım.

Zaman, mekan ve koşullara takılmadan, mazeret değil iş üretmek lazım.

Arev Eğitim ve Hizmet Vakfı ve Arev Okulları'ndan sonra;

AREVSPOR Kulübümüzün resmi kuruluş süreci bitti ve bugün Kurucu yönetim kutulumuzla ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Hayallerimizi icraate dönüştürmek için fikir teatisi yaptık.

Voleybol, basketbol, yüzme, karete, futbol, tenis, okçuluk, güreş ve bir çok branşta nitelikli sporcular ve şampiyonlar çıkarmak üzere çalışacağız. Ve en önemlisi spor kültürünü ve sağlıklı yaşama giden yolu maksimum sayıda insana ulaştırmaya çalışacağız.Katkı sunmak ve bende varım diyen tüm spor sevdalılarını bekliyoruz.” Dedi.

Spor Kulübünün Kurucu Başkanı Vehbi Orakçı’nın eşi Şehnaz Orakçı ve Oğlu Mert Orakçı’nın da kahvaltıda  daha sonra Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri söz alarak kendini tanıttı, katılımcılar da kulübe başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
Vehbi Orakçı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.