banner460
banner128

Akgün:Muhteşem bir insanı kaybettik

85 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam’ın usta sanatçısı, Cüneyt Arkın son yolculuğuna uğurlandı.

Yeşilçam’ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın’ın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesinin ardından haberi alan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Cüneyt Arkın’ın ailesini bir an olsun yalnız bırakmadı.

‘’Çok kıymetli bir kişiyi kaybettik’’

Usta sanatçı Cüneyt Arkın ile uzun yıllardır çok iyi bir ağabey kardeş ilişkisi kuran Başkan Akgün, sanatçının ölüm haberinin ardından Arkın ailesini acısına ortak oldu. Dr. Hasan Akgün, Arkın'ın ailesini cenaze töreninde de yalnız bırakmadı. Sanatçı için ilk tören Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Buradaki törenin ardından Arkın son yolcuğuna uğurlanmak üzere Teşvikiye Camii'ne getirildi. Öğlen namazına müteakip  kılınan cenaze namazının ardından sanatçının naşı Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.

“Çok güzel günlerimiz geçti

Başkan Akgün duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Millet olarak çok üzgünüz. Başımız sağ olsun. Türk sinemasının devi, imparator Cüneyt Arkın’ı kaybettik. 1985 yılından bu yana ailemizin büyüğü, benim ağabeyim her zaman her yerde çok güzel günlerimiz geçti. Birlikteliğimiz çok samimiydi. Tüm aileye sevenlerine başsağlığı diliyorum. Onu tüm Türkiye yurtdışı seviyordu. Çok kıymetli bir kişiyi kaybettik. Muhteşem bir insandı. Yeri doldurulamaz. Umarım genç nesillerden çok Cüneyt Arkın’lar çıksın."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.