banner460
banner128

AK Parti sanayicileri dinledi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Ekonomi buluşmaları başlığı altında iş insanları ve saniyicilerle bir araya gelerek yaşanan sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuyor. İl Başkanlığının son programı Silivri İlçe Başkanlığı evsahipliğinde Silivri’de gerçekleştirildi.

Oğuz Aral Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya; Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gıyaseddin Gergin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Tuncay Çokyaman, Mehmet Küçük, Tarkan Burçak Uygun, Onur Yalçınkaya,  İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi  Yurdanur BİKA,  SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer ve işadamları katıldı. Basına kapalı yapılan toplantıda son ekonomik gelişmeler ve iş insanlarının sorunları konusunda bilgi alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.