Ak Parti’den: Esenyurt’ta Togay Çoban ve Abdurrahman Ada, Silivri’de Hasan Türkyılmaz, Çatalca’da da Selim Güçbimez başkan adayı olmak için başvuru yaptı.

Ak Parti’de farklı ilçelerden başkan adaylığı için başvurular üst üste geldi. Esenyurt’ta Meclis Üyesi Toğay Çoban, başkan aday adayı olarak başvuru dosyasını verdi. Çoban’ın ardından geçtiğimiz dönemde Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı olan Abdurrahman Ada düzenlediği bir toplantı ile aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti’de bir başvuru da Silivri’den geldi. Cumhur İttifakı’ndan MHP’li Volkan Yılmaz’ın başkalığı sürdürdüğü ve önümüzdeki dönem adaylık başvurusunu yaptığı ilçede ittifakın diğer ortağı AK Parti’den ikinci başvuru geldi. Hasan Türkyılmaz AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantı ile adaylık başvurusunu yaptı.  Türkyılmaz’ın düzenlediği toplantıya ilk aday adaylığı açıklamasını yapan Sami Barlas ta katıldı.

Avcılar geleceğini birlikte kararlaştırıyor Avcılar geleceğini birlikte kararlaştırıyor

Ak Parti dikkat çeken bir başka haber ise Çatalca’dan geldi. AK Partili Mesut Üner’in başkanlık yaptığı ilçede Ak Parti ilçe eski başkanlarından Selim Güçbilmez’in başkan adaylığı başvurusu yaptığı iddia edildi. Haber yalanlanmadı.

Editör: Haber Merkezi