banner460
banner128

65 yaş üstü ve engelliye bayram temizliği

Esenyurt Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçede yaşayan engelli ile 65 yaş ve üzeri vatandaşların evlerini temizleyerek bayrama hazır hale getirdi.

Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçede yaşayan engelli ile 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. ‘Evde Temizlik’ ekipleri, Kurban Bayramı öncesi engelli ile 65 yaş ve üzeri vatandaşların evlerini temizledi. Belediyenin başarılı bir şekilde uyguladığı hizmet, bayram öncesi sağlıklı bir ortamda yaşamak isteyen vatandaşların imdadına yetişiyor. Çalışma kapsamında oluşturulan ekipler, yapılan sosyal incelemeler sonucu belirlenen program dahilinde; eldiven, maske, galoş ve koruyucu kıyafetlerle vatandaşların evlerinde detaylı temizlik yaptı. Bayram öncesi evleri temizlenen vatandaşlar, hizmetten memnun olduklarını dile getirerek Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Süleyman Tatlısu 3 yıl önce

Valla ne kadar güzel bi şey benim annem 88 yaşında Fatih mah.muhtarı ilgilenmiyor ve kime nasıl başvuracağımızıda bilmiyoruz.Üsteşik yatalak bi yaşlı olmasına rağmen.