banner460
banner128

19 Mayıs Esenyurt'ta törenle kutlandı

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 19 Mayıs’ın 102’nci yıl dönümünde, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundu.

 Kurtuluş ateşinin yakılıp Milli Mücadele’nin başladığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ile eşi Nesrin Bozkurt, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Esenyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, siyasi parti temsilcileri, Esenyurt Kent Konseyi, belediye birim müdürleri ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Başkan Bozkurt ve protokolün, Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla başlayan tören, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşu ile İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Törenin ardından ‘Samsun 21 Köy Platformu’, Cumhuriyet'in kuruluşuna kapı açan ve kurtuluş meşalesinin ilk adımı olan Samsun’dan getirdikleri Türk Bayrağı’nı Başkan Bozkurt’a teslim etti. Bu anlamlı hediye için çok memnun olduğunu belirten Başkan Bozkurt, Türk Bayrağı ve platform üyeleri ile fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.