banner460
banner128

YEŞİLOVA ESNAF SPOR KOMPLEKSİ MODERNİZE EDİLECEK

 

Küçükçekmece Belediyesi, spor yatırımları kapsamında önemli bir yatırıma daha imza attı.Küçükçekmece’de spor alanında önemli bir eksikliği giderecek olan Yeşilova Esnaf Spor Tesisleri ve Kemal Aktaş Stadı, yenilenerek modern bir görünüme kavuşacak.Bu kapsamda,  Yeşilova Esnaf Spor Kompleksi’ne modernize edilmek üzere ilk kazma vuruldu. 

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece’de spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Küçükçekmecemizde spor yatırımlarını hayata geçirmeye devam ediyoruz. Gençlerimizin geleceğinin sağlıklı olması için spor yapmalarını istiyoruz.  Yapılacak tesisler de amatör sporumuza ve bölge halkına hayırlı olsun. Tesisimiz, modernize edilerek, 1170 kişilik seyirci kapasiteli tribünü, fitness salonları ve kapalı tribünüyle bir spor kompkleksi olarak hizmet verecek" diye konuştu.

Küçükçekmece Yeşilova Esnaf Spor Kompleksi Teknik Bilgiler Şöyle:

2 Bodrum Kat 23 Araçlık Otopark

1 Normal Kat 4 Adet Soyunma Odası

300 Kişilik Çok Amaçlı Salon

4 Adet Halı Saha Bölümünde Soyunma Odası

1 Bodrum Kat Fitness Salonu

Asma Kat 30 Kişilik Misafirhane

280 metrekarelik Lokal Kapalı Tribün

11 Adet Dükkân Ve Depo

1058 Kişilik Seyirci Kapasiteli Tribün

112 Kişilik Protokol Tribünü

Toplam 1170 kişilik seyirci kapasiteli tribün

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.