banner460
banner128

Vatandaşa bedava çorba  rahatsız etti!

 

İBB Zabıta ekiplerinin, CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin metrobüs durağında sabahleyin vatandaşa çorba dağıtan aracını engellemek istediği, vatandaşın tepkisi üzerine geri adım attığı ve çorba dağıtımının devam ettiği bildirildi.

Partizanlık vatandaşa ücretsiz çorba dağıtımını engelleme girişimine kadar düştü. Büyükçekmece Belediyesi’nin beş-altı yıldır her kış sabah 06.00 sularında metrobüs durağında vatandaşa ikram ettiği sıcak çorba dağıtımına bu sabah  İBB Zabıta ekiplerinin engelleme girişiminde bulunduğu bildirildi. Engelleme girişiminin vatandaşların tepkisi üzerine sona erdiği ve çorba dağıtımının devam ettiği öğrenildi. Büyükçekmece Belediyesi Genel Koordinatörü Hasan Akkuş konuyla ilgili sosyal medya hesabında  yaptığı paylaşımda “Kime ne zararı var.Yoksa çorbadanmı korktunuz.Yapmayın beyler yapmayın Allahtan korkun. Bu kış sabahın ayazında işine giden insanın içtiği bir bardak çorbanın size ne zararı var.Hasan Akgün’ün ordan gelecek oy hesabı yok.Ona ihtiyacıda yok. Dr.Hasan Akgün adı sizi niye bu kadar rahatsız ediyor. O da sizin gibi halka hizmet ediyor.Oda bu ülkenin belediye başkanı.

Not;Büyükşehir belediyesi zabıta ekipleri,Büyükçekmece belediyesi ekiplerine bu sabah Metrobüs durağında çorba dağıtırken müdahale etmiş ve çorba dağıtımını durdurmak istemişlerdir.

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA İÇİŞLERİ BAKANIMIZA ARZ OLUNUR.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.