banner460
banner128

UYSAL İMAR SORUNUNU ÇÖZMEYİ VAAT ETTİ

Ak Parti Büyükçekmece Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “Tepecik Mahallesi göl kenarında Büyükçekmece’nin en güzel mahallerinden biri. İSKİ Büyükçekmece İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisimizin hizmete girmesi ile birlikte buranın imarına engel bir durum kalmadı. İnşallah göreve geldikten sonra bu sorunu da hızlı bir şekilde çözeceğiz” dedi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükçekmece AK Parti Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal Cuma Namazını Tepecik Merkez Saray Camii’nde kıldı. Namaz sonrası vatandaşlarla hasbihal eden Uysal, esnafı ziyaret etti, döner kesti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükçekmece AK Parti Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükçekmece’de vatandaşlarla buluşmaya devam eden Başkan Uysal, Cuma Namazını Tepecik Merkez Saray Camii’nde kıldı. Namaz çıkışı yoğun ilgiyle karşılaşan Uysal, vatandaşlarla hasbihal etti, esnafı ziyaret edip sorunlarını dinledi. Dönerci dükkânına da uğrayan Uysal, döner keserek bu konudaki maharetini sergiledi.

 

- “BÜYÜKÇEKMECE’DE CİDDİ HİZMET EKSİKLİĞİ VAR”-

Cuma Namazı sonrası gazetecilere açıklama yapan Başkan Uysal, 31 Mart’a kadar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu ve bu tarihten sonra da Büyükçekmecelilerin görev vermesi halinde Büyükçekmece Belediye Başkanı olacağını söyledi.

Büyükçekmece’nin ve Tepecik Mahallesi’nin en önemli sorunlarından birinin de imar sorunu olduğunu kaydeden Uysal, “Tepecik Mahallesi göl kenarında Büyükçekmece’nin en güzel mahallerinden biri. İSKİ Büyükçekmece İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisimizin hizmete girmesi ile birlikte buranın imarına engel bir durum kalmadı. İnşallah göreve geldikten sonra bu sorunu da hızlı bir şekilde çözeceğiz” diye konuştu.

 

-SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDECEĞİZ-

Büyükçekmece’nin mahallelerine yaptığı ziyaretlerde ciddi hizmet eksiklikleriyle karşılaştığını anlatan Uysal, “Bu sorunları teker teker tespit ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Büyükçekmece’ye çok önem verdiği için Büyükşehir Belediye Başkanını buradan aday gösterdiğini düşünüyorum. Büyükçekmeceliler bize görev verdiğinde bu sorunları yerinde tespit edeceğiz ve çözüm için neler yapabileceğimize vatandaşımızla esnafımızla karar vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Kırmızı Taksici esnafının sıkıntılarını da dinleyen Uysal, “Şile, Çatalca, Silivri Belediye Başkanlarıyla bir araya gelip vatandaşı mağdur etmeden Kırmızı Taksilerin Sarı Taksiye çevrilmesi konusuna bir çözüm bulacağız” dedi.

-TAZİYE ZİYARETİ-

Başkan Uysal esnaf ziyaretinin ardından Hürriyet ve Ulus Mahallesi Muhtarlarını da ziyaret ederek iki aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.