banner460
banner128

UYSAL: BÜYÜKÇEKMECE SAHİLDEN İSTİFADE EDEMİYOR

 

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Mustafa Kemal Bulvarı’nda esnafları ziyaret edip sorunlarını dinledi. Başkan Uysal, “Bu kadar güzel bir sahil var, bu kadar güzel bir sahilden istifade edemeyen Büyükçekmece var ’’dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Uysal dün de Büyükçekmece Mustafa Kemal Bulvarı’nda esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi, projelerini anlattı.

Cadde boyunca dükkânları ayrı ayrı ziyaret eden Başkan Uysal, marketlerde alış veriş yapan vatandaşlarında sorunlarını dinledi. Başkan Uysal’la birebir görüşme imkânı yakalayan vatandaşlar istek ve önerilerini dile getirdiler.

-“ESNAFIMIZ İYİMSER”-
Esnaf ziyareti sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Uysal, “Esnafımızı ziyaret ederek şikâyetlerini, dertlerini dinledik. Esnafımız genel olarak ülkemizin geçtiği süreçleri gayet iyi biliyor ve iyimser” diye konuştu.

Büyükçekmece’de seçim çalışması yaparken bir yandan da 31 Mart’ta kadar İBB Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Başkan Uysal, “Vatandaşımız ve esnafımız bizi karşısında görünce Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuz için Büyükşehir’den isteklerini de dile getiriyorlar. Zaten bizim vatandaşlarımızdan da beklediğimiz bu” dedi.

Antalya’da yaşanan hortum felaketine de değinen Başkan Uysal şöyle devam etti: “Benim de memleketim olan Antalya’da ciddi bir felaket yaşandı. Zarar gören bahçeler ve seralar oldu. Sebze ve meyve fiyatlarında mutlaka bunun etkisi oldu. Felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Millet olarak yaşanan bu felaketin yaralarını kısa sürede saracağımıza inanıyorum.”

Başkan Uysal Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki esnaf ziyaretinin ardından AK Parti Mimaroba Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yaptı. Vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Uysal, “Buraya gelirken cadde boyunca esnaflarımızı ziyaret ettik. Büyükçekmece halkı AK Parti Belediyeciliği için var gücüyle çalışıyor. İnşallah olacak. Herkes şunu söylüyor, “Başkanım burada ciddi hizmet eksikliği var. İnşallah burada bu seçimle AK Parti kazanır, sizler kazanırsınız da buraya hizmet gelir.” AK Parti’ye oy vermeyecek olanlar bile AK Parti kazandığında sevinecekler” ifadelerini kullandı.

-“BÜYÜKÇEKMECE SAHİLDEN İSTİFADE EDEMİYOR”-

Büyükçekmece’nin coğrafi olarak diğer ilçelerde olmayan bir tarafı deniz bir tarafı göl olma özelliğine sahip olduğunun altını çizen Uysal; “Bu kadar güzel bir sahil var, bu kadar güzel bir sahilden istifade edemeyen Büyükçekmece var” ifadelerini kullandı.

31 Mart gecesi Büyükçekmece’ye AK Parti hizmet belediyeciliğini getireceklerini kaydeden Uysal, konuşmasına şöyle devam etti. “Mahallelerimize kapalı pazarlar, gençlik merkezleri ve spor salonları yapacağız. AK Parti Belediyeciliği ile İstanbul’un en güzel ilçesi Büyükçekmece hizmetle tanışacak. Büyükçekmece’nin en önemli sorunlarından biri de ulaşım. Metro ve Metrobüsü buraya getirerek ulaşım sorununu da çözmüş olacağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.