banner460
banner128

TURAN HANÇERLİ AVCILAR’DA ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Avukat Turan Hançerli, seçim bölgesi Avcılar’da esnafla bir araya geldi. Marmara Caddesi esnafının sıkıntılarını dinleyen Hançerli, “Belediye olarak esnafın bütçesine katkı sağlamak en önemli görevimiz.” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Avcılar Belediye Başkan Adayı Avukat Turan Hançerli, esnaf  buluşmasında soruları yanıtladı. Marmara Caddesi esnafıyla bir araya gelen Hançerli, belediye kaynaklarının esnafın bütçesine katkı sağlamak için kullanılacağını söyledi. Belediye yönetimi olarak fark yaratan yenilikçi bir anlayışla hizmet vereceklerini kaydeden Hançerli, “Üniversitelerin kentlere nasıl katkı sağladığını Eskişehir’den Sayın Büyükerşen’den biliyoruz. 50 bin öğrenciyi Avcılar’a kazandıracağız.” diye konuştu.

Esnaf buluşmasında vatandaşın sorularını yanıtlayan Turan Hançerli, çözüm önerilerini de sıraladı. “Gönül verdiğimiz Avcılar’ı sizlerden alacağımız yetkiyle yine sizlerle birlikte yöneteceğiz. Belediye kaynaklarını Avcılar için kullanacağız.” dedi.

 

AVCILAR’IN KAYNAKLARI AVCILAR İÇİN KULLANILACAK

25 yıldır sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak görev aldığını belirten Hançerli, “Şimdiye kadar kendi kısıtlı imkanlarımızla topluma yararlı olmaya çalıştık. Bundan sonra Avcılar Belediyesi’nin kaynaklarıyla ilçemize hizmet etmeye talibiz. Kendi imkanlarımızla başardıklarımıza bakarsanız, Avcılar’ın gücüyle neler başarabileceğimizi görebilirsiniz.” şeklinde konuştu.

 

50 BİN ÜNİVERSİTELİYİ AVCILAR’A KAZANDIRACAĞIZ

İstanbul Üniversitesi kampüsünün Avcılar için önemli bir kaynak olduğunu ifade eden Hançerli, belediye olarak üniversiteden daha çok yararlanacaklarını belirtti. “Avcılar’da 50 bin üniversite öğrencisi var. Bu öğrencilerimizi ilçemizle buluşturacağız. Öğrencilerimiz Avcılar’da daha çok zaman geçirecek ve kazanan esnafımız olacak. 50 bin öğrenciyi Avcılar’a kazandıracağız.” dedi.

 

ESNAFIN BÜTÇESİNE KATKI SAĞLAMAK EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik krize dikkat çeken Hançerli, esnafın bütçesine katkı sağlamanın belediyelerin en önemli görevleri arasında olduğunu söyledi. “Biz belediye olarak halkın ve esnafın bütçesine katkı sağlamayı en önemli görev bileceğiz.” ifadelerini kullanan Hançerli, “Avcılar’ın bütçesini zenginleri daha çok zengin etmek için kullanmayacağız. Özellikle gençlerimizin, çocuklarımızın, kadınlarımızın ve işsizlerin yanında olacağız.” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.