banner460
banner128

Tarım lisesi öğrencileri Ata'yı andı

Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programı gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80. yıldönümünde Tarım Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen törenle anıldı. Mumlar ve kurumuş yapraklarla çevrilen okulun toplantı salonunda düzenlenen programda; öğrenciler, öğretmenler ve veliler saat 09.05’i gösterdiğinde saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklal Marşı hep bir ağızdan söylendi. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı kapsamında, öğrenciler Atatürk’ün çocukluğu, gençliği ve son dönemlerinde yanında olan ailesinin, arkadaşlarının, uşağının, doktorunun ve yaverinin anlattığı anıları canlandırdı. Öğrencilerin Türk Bayrağı açarak gerçekleştirdikleri selamlamayla anma programını sona erdirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.