banner460
banner128

SİZE SELAM VERMEK ATATÜRK'E SELAM VERMEKTİR

 

CHP Milletvekili Özgür Karabat  CHP Çatalca İlçe Teşkilatı’nın Çiftlikköy Mahallesi’nde düzenlediği seçim çalışmasına katıldı.  İlçe Başkanı Halil Gök, Belediye Meclis Üyesi Adayı Erhan Güzel  ve partililerle birlikte Çiflikköy’e gelen Karabat burada yaptığı konuşmada çiftlikköylülere, “ Size selam vermek laikliği ve Cumhuriyeti var eden Yiğit Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e selam vermek demektir.” Dedi.

Karabat’ın konuşması şöyle.

 

“Sizlerle bir duygumu paylaşmak istiyorum. Çiftlikköy'e yaklaştığımda buram buram bir koku hissettim. O koku; SELANİK Kokusu idi. Mustafa Kemal Atatürk'ün kokusu idi. Size selam verirken büyük bir heyecanla selam veriyorum. Bu heyecanımın bir sebebi var. Biliyorum ki Çiftlikköylülere selam vermek aynı zamanda Çanakkale'ye selam vermek, Cumhuriyet'e selam vermektir. Ve biliyorum ki size selam vermek demek, laikliğe, demokrasiye selam vermek demektir.

Ve size selam vermek laikliği ve Cumhuriyeti var eden Yiğit Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e selam vermek demektir. Nasıl Mustafa Kemal Atatürk İzmir'de çiçekler açtırdıysa, nasıl Cem Kara Çatalca'da çiçekler açtırdıysa 1 Nisan'da da Ekrem İmamoğlu İstanbul'da çiçekler açtıracak.

Büyükşehiri almak, Çatalca açısından önemli. Yıllardır öksüz bırakıldınız.AKP'ye oy vermiyorsunuz diye, sizlere hizmet vermediler. Şimdi 1 Nisan geliyor, onun hesabını sormanız gerekiyor. Ben Çatalcalı'ya da, Çiftlikköylü'ye de güveniyorum... Haksızlığa karşı susmayacaklar."

CHP İlçe Başkanı Halil Gök’te Çiftlikköylülere , içten ve coşkulu karşılamaları nedeniyle teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.