banner460
banner128

Silivri'de Ramazan öncesi camilerde temizlik

 

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatı ile Ramazan Ayı hazırlıkları kapsamında ilçe genelinde cami temizlikleri başladı.

Silivri Belediyesi Ramazan Ayı öncesinde cami temizliklerine başladı. Başkan Yılmaz’ın talimatı ile yapılan çalışmalarda camilerin bakım, onarım ve temizlik işlemleri gerçekleştiriliyor. Avlu temizliği, cam ve zemin temizliği de yapılan çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki toplam 74 cami ve tüm mescitler ibadete hazır hale getiriliyor.

NELER YAPILIYOR?

 

Silivri Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce cami zeminlerinin elektrikli süpürge ve köpüklü halı yıkama makineleri ile temizlenmesi, cam, avize ve pervazların temizlenmesi, minber-kürsü-korkuluk-dolap gibi ahşap alanların nemli bezle temizliğinin yapılması, cami içi veya bağımsız bölümde bulunan ayakkabılık ve cam bölümlerin temizlenmesi gibi işler yapılarak ilçe genelindeki camiler Ramazan ayına hazırlanıyor.

 

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.