banner460
banner128

ŞİDDETE KARŞI DİK DURAN KADINLARA SELAM OLSUN

Çorlu'da kadınlarla ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, " 2018 de 363 kadın öldürüdü. Bu şiddete son vermenin vakti gelmedi mi artık bunun karşısında daha dik durmalıyız. Şiddetin karşısında dik duran, el ele tutuşan tüm kadınlara selam olsun"  dedi.           

Türkiye Kalite Derneği çatısı altındaki Trakya Kalite Gönüllülerinin düzenlediği 'Kadın İş Başında' Konferansı Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde yapıldı. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ninde davetliler arasında bulunduğu konferans katılımcıların yoğun ilgisi ile sürdü. Başkan Benli  yaptığı konuşmada, “Ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan kadın sorununa çözüm arayan her çalışma gibi bu konferans da çok değerli; bizler yani kadınlar her zaman her kademe’de ülkemiz için en önemli noktalarda olmalıyız. Marmara Bölgesi’nin Tek Kadın Belediye Başkanı olduğunu belirten Dr. Handan Toprak Benli; Bana verilen bu değerli görevi 4,5 yıldır gece gündüz demeden çalışarak geçirdim bundan sonra Kadının daha çok temsil ettiği her kademede söz sahibi olduğu bir Türkiye için hep beraber çalışacağız dedi. Başkan Benli daha sonra Uluslararası Kadına Şiddetle Mücadele gününü hatırlatarak; 2018 yılı kasım ayına dek 363 kadın öldürüldü. 363 hayat, 363 umut, Bu şiddete son vermenin vakti gelmedi mi artık bunun karşısında daha dik durmalıyız diyerek Şiddetin karşısında dik duran, el ele tutuşan tüm kadınlara selam olsun dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.