banner460
banner128

SİAD Üyesi Öykü Arin Yazıcı için kampanya başlattı

SİAD  ( Silivri İşadamları Derneği) Genel Sekreteri Adnan Deniz,  kendi fabrikasında çalışanlar arasında iliknakli bekleyen Öykü Arin Yazıcı için kampanya başlattı. 

Konuyla ilgili olarak SİAD Başkanı Hakan Kocabaş bilgilendirmede bulundu. Koçabaş’ın bilgilendirmesi şöyle;

Değerli Arkadaşlarım,

 Herkese iyiliklerle geçen, iyi bir gün diliyorum öncelikle.

 Hayat ve işin yoğunluğu içinde koştururken bazı şeyleri atladığımız oluyor.

 Dün akşam gerçekleştirdiğimiz Yönetim Kurulu Toplantısında iyi insan, Genel Sekreterimiz Adnan Deniz; Öykü Arin Yazıcı adında ilik nakli bekleyen bir yavrumuzdan duygulanarak bahsetti. 3,5 yaşındaki bu minik yavrunun 300.000 kişide bir rastlanan bir lösemi bulgusuyla karşı karşıya olduğu ve gerekli donör bulunmazsa 2 aylık ömrünün kaldığı yönünde bilgileri paylaştı.

 Kendi fabrikasında firma çalışanlarının rızasıyla bu kampanyaya destek olmak için bir çalışma başlatmıştır.  Yine gönüllülük esasına dayanarak personellerinin böyle bir iyilik yapmasına vesile olmak isteyen arkadaşlarım kendi işyerlerinde de böyle bir kampanya katılımı sağlayabilirler.

 Gönüllü personellerimiz olursa SİAD; KIZILAY ile girişimde bulunarak ekipleri buraya getirtecektir.

 Kızılay ile görüşmem ışığında ilk etapta iki tüp kan alınarak uygunluğu tespit edilecek, donörlük sonraki aşamada gerçekleşecektir.

Bilginize, Saygılarımla.   “                                                   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.