banner460
banner128

SİAD gözünü  Sanal Pazar’a dikti

 

SİAD (Silivri İşadamları Derneği) PTT’nin başlattığı  ( ePTTAVM.com) üzerinden üyelerinin satış yapabilmesi için PTT yetkilileriyle görüştü

SİAD  ‘Çayın yanında simit’ başlığıyla düzenlediği toplantılarda PTT E-Ticaret Müdürü Büşra Kütükçü ile PTT Dağıtım Müdürü Bülent Özkan’ı ağırladı. 

SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, e-ticaretin günümüz dünyasında giderek yaygınlaşmaya ve pazarda hatırı sayılır pay sahibi olmaya başladığına işaret ederek, üyelerinin de bu olanaklardan yararlanması için bir kamu kurumu olan PTT yetkilileriyle bir araya geldiklerini belirterek, faydalı bir işbirliği sağlayacaklarına bildirdi.

e-PTTAVM.Com hakkında bilgiler veren PTT e-ticaret Müdürü Büşra Kütükçü ise sistemin işadamlarına büyük faydalar sağladığını söyledi. Sistemin henüz yeni olduğunu Katar ile anlaşma sağladıklarını, sırada Kosova, Bosna, Tunus ve Fas’ın bulunduğunu bildirerek, işadamlarının da e-PTTAVM. Com üzerinde ürünlerini tanıtıp satışını sağlayabileceklerini, kargonun da yine PTTKargo vasıtasıyla sağlanacağını bildirdi.  Kütükçü işadamlarına sistemin çalışma ile ilgili teknik bilgiler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.