banner460
banner128

SİAD: BİRLİĞİMİZ BERABERLİĞİMİZ HIRSLARIMIZIN ÖNÜNDE OLSUN

 

SİAD ( Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği)  yazılı bir açıklama yayınlayarak, hoşgörülü ve seviyeli bir seçim kampanyası dileğinde bulunurken ‘Birliğimiz ve beraberliğimiz hırslarımızın önünde olsun’ çağırısı yaptı.SİAD Başkanı Hakan Kocabaş imzasıyla yapılan açıklama şöyle:“Derneğimiz Silivri SİAD bildiğiniz gibi her zaman ülkemizin ve bölgemezin menfaatini üstün tutan bir anlayış ile ilçemizin lider Sivil Tophlum Kuruluşlarının başındı olmuştur.

Aday belirleme süreci içinde müşaade ettik ki; maalesf kirli siyaset, inciti karalama; hırslara yenik düştü.

Kamu yönetcilerimizin bir takım hesaplar yüzünden yerleri değiştirildi. Başkan adayalrı fazlaca hırpalandı. Ülkemize ve özellik le de ilçemize yakışan hoşgörü kültürü biraz örselendi.

Bu yazıyı daha önce kaleme almamamızın sebebi, aday adayı seçimlerinde öyle veya böyle bir algıya dahlimiz olma olasılığının bertaraf olması içindi.

Biz ülkemiz ve bölgemiz için bir sorumluluk hissediyoruz. Bu sorumluluğu yerine getirmek için de insan şahsiyetini aşağılayıcı isnat ve hatta tespitlerden kaçınılması gerektiği etiğini taşıyoruz.

Biz tüm kamu görevlilerimizin, Başkan aday adaylarımızın görevlerini kabiliyetleri nispetinde yerlerine getirdiklerine inanıyoruz.

Esas kara vericinin halk olduğunu v ehalkın da her zaman sağduyulu ve doğru karar verdiğine inanıyoruz. Bu sebeple yerelseçimlere az birsüre kala ilçemizde Cumhur  İttifarının Adayı Sn. Volkan Yılmaz’a ve Millet İttifakının adayı şimdi ki Belediye Başkanımız Sn. Özcan Işıklar’a başarılar diliyoruz.

Güzel bir seçim kampanyası olacağına, seviyeli, hoşgörülü ve hizmetlere odaklanmış adayların yarışacağına eminiz.

Tüm aday adaylarımızın da bu seçimlerde aday olma yetileri vardır mutlaka, ama seçimlerde birinin öne çıkması demokrasinin kuralı. Onlara da derneğimiz adına bu özgüven vemekleri için teşekkür ediyoruz.

Silivri’miz ve İstanbul’umuz için hayırlı hizmetleri yürütecek kimse; onun seçilmesi temennimizdir.

Birliğimiz ve beraberliğimiz hırslaımızın önünde, anane ve geleneklerimizle aynı kulvarda olsun. “

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.