banner460
banner128

SEYYAR SATICI'DAN BAŞKANA SALDIRI GİRİŞİMİ

Esenyurt'ta seyyar satıcılık yapmayan bir şahıs talebinin belediye tarafından red edilmesi nedeniyle bugün cami çıkışında Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'ye saldırı girişiminde bulundu.  Konuyla ilgili olarak Esenyurt Belediyesinden bir açıklama yapıldı. Açıklama şöyle: 

"Uyuşturucu ve yasak madde satışı da dahil olmak üzere bir çok şikayete konu olan seyyar satıcılık Esenyurt Belediyesi tarafından yasaklanmış ve satış yapmak isteyenlere ücretsiz pazar yeri tahsis edilmişti. Buna rağmen ısrarla Esenyurt Meydanı’nda seyyar satıcılık yapmak isteyen ve bu isteği Belediye Başkanımız tarafından geçen hafta reddedilen bir şahıs, Başkan Ali Murat Alatepe’nin Cuma namazı için camide bulunduğu sırada makam aracına saldırmak istemiştir. Alanda bulunan zabıta ve güvenlik güçleri tarafından uzaklaştırılan şahıs, polis tarafından gözaltına alınmış, olay yerinde yapılan üst aramasında da mermi ve bıçak bulunmuştur. Belediye Başkanımız Ali Murat Alatepe olay sırasında cami içerisinde olduğundan şahsına doğrudan bir saldırı söz konusu değildir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.