banner460
banner128

ŞENOCAK: BEYLİKDÜZÜ'NDE EMANETİ GERİ ALACAĞIZ

 

Yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, moral ve motivasyon yükseltici bir sosyal etkinlik kapsamında Silivri’de bir piknik düzenledi.  Pikniğe; Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak,  İl Başkan Yardımcısı Bünyamin Demir, Beylikdüzü sorumlusu Mehmet Yıldız ve  bin dolayında partili ve aileleri katıldı.

İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak  yaptığı kısa konuşmada, teşkilatta görev almış herkese teşekkürlerini iletirken, “Sizlerin, sabahlara kadar olan çalışmanız olmasaydı 24 Haziran seçimlerinde istediğimiz sonuca ulaşamazdık” dedi. 

Hedefi, 2019 yerel seçimleri olarak işaret eden İl Başkanı Bayram Şenocak, “Beylikdüzü, daha önce AK Parti iktidarındaydı. Kısa süreliğine el değiştirdi. Bundan sonra tüm çabamızla çalışarak yeniden emaneti geri alacağız” diye konuştu. Teşkilatın düzenlediği  piknik programı coşkulu geçerken, Şenocak, bu coşkunun ve birlikteliğin yerel seçimlerde iktidarı getireceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.