banner460
banner128

Sağlıklı bir yaşam için bu kursları kaçırmayın

Beylikdüzü’ndeki vatandaşları spora teşvik etmek amacıyla Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Yetişkin Spor Kursları’na başvurular başladı. 18 Ocak’ta başlayan kurs başvuruları, 31 Ocak’a kadar sürecek. Aerobik, pilates, fitness olmak üzere 3 farklı branşta düzenlenecek Yetişkin Spor Kursları’na katılmak isteyen ve Beylikdüzü’nde ikamet şartını sağlayan vatandaşlar kayıtlarını, beylikduzu.istanbul internet sitesi üzerinden online olarak veya Beylicium AVM 2.katta bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi ve Kavaklı Kapalı Spor Kompleksi’ndeki kayıt masalarına şahsen başvurarak yaptırabilecek. 4 Şubat 2019’da başlayacak Yetişkin Spor Kursları, 26 Nisan 2019’a kadar sürecek.

Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösteriyor

Spora katkı yapmaya devam eden Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün ücretsiz olarak düzenlediği Yetişkin Spor Kursları’nda kadınlar aerobik, fitness ve pilates branşlarına; erkekler ise fitness branşına kayıt yaptırabilecek. Yetişkin Spor Kursları’nda dersler, hafta içi Pazartesi-Çarşamba ve Salı-Perşembe günleri yapılacak. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, kadın ve erkeklere yönelik olarak açılacak olan spor kurslarına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini hatırlatarak “Ücretsiz olarak açtığımız kurslarda, herkes kendine yakın ve kendini iyi hissettirecek bir spor branşı bulacak. Kayıt tarihleri içerisinde başvurunuzu yaparak sporla form tutup daha sağlıklı bir yaşama adım atma şansını kaçırmayın.” dediler. Vatandaşlar, 444 09 39 numaralı telefonu arayarak kurslarla ilgili detaylı bilgi alabilirler. 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.