banner460
banner128

NEDİR BU HAYVANLARIN VİCDANSIZLARDAN ÇEKTİĞİ

Silivri Çeltik’te bir sokak köpeği kalırımda uyurken, hedef alınarak zevk için vuruldu. Vücuduna yüzden fazla saçma isabet eden köpek Silivri Belediyesi  Veteriner Müdürlüğü’nde tedavi altına alındı.

Gün geçmiyorki masum hayvanlar vicdanı kararmış insanlar tarafından hedef alınmıyor olsun.  Bu yönde insanın içini burkan haber Silivri’den geldi.  Silivri Çeltik’te bir sokak köpeği zevk için vuruldu.  Yüzlerce saçma isabet eden köpek şimdi Silivri Belediyesi Veteriner Müdürlüğü’nde yaşam savaşı veriyor.

Silivri Haykurder Yöneticisi Erman Paçalı konuyla ilgili yaptığı paşlaşımda şu bilgileri verdi.

“Yüzünde, boynunda, vucudunda yüzden fazla saçma.. Silivri Çeltik'te bir kaldırımda uyurken Z. B. adlı maganda tarafından hedef alınıp zevk için vuruldu. Şimdi acılar içinde yaşam mücadelesi veriyor, biz ise gelmeyeceğini bildiğimiz adaleti bekliyoruz...

Çeltik Mahallesi'nden SİHAYDER'e yapılan ihbar üzerine Silivri'nin Çeltik Mahallesi'nde bir sokak köpeğinin tüfekle vurulduğu haberini aldık. Ortak iletişim grubumuzdan yapılan bildirim sonrası SİHAYDER - HAYKURDER ve Silivri Belediyesi ekipleri olaya müdahale etti. Yaralı köpeğimizi olay yerinden aldık. Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde nöbetçi veteriner hekim Mete Derbu Dörtyol tarafından yapılan ilk muayene ve tetkilerde vücudunda 100'den fazla saçma bulunduğu, baş, boyun ve çene kısmına çok sayıda saçmanın isabet ettiği tespit edildi. Köpeğimizin tedavisine Silivri Belediyesi RM'de başlandı.

Çeltik Mahallesi Sağlık Ocağı önünde meydana gelen olayın failinin Zafer B. olduğunu tespit ettik. Görgü tanıkları Zafer B.'nin olay esnasında alkollü olduğunu, olay esnasında yaralanan köpeğin yaralı halde kaçmaya çalıştığını, saçmaların bir kısmının da sağlık ocağına isabet ettiğini ve sağlık ocağında görevli personele de tüfek doğrultularak "Çeneni kapatmazsan sana da sıkarım" diyerek tehtid edildiği için korktuğunu ve şikayetçi olamadığını ifade ettiler.

Konuyla ilgili Silivri İlçe Jandarma Karakoluna gerekli müracaatlar yapılmış olup, Silivri Kamyakamı Ali Partal ile İlçe Jandarma Komutanı Güngör Kılıçaslan ayrıca bilgilendirilmiştir. Kaymakam Partal gereğinin derhal yapılacağını ifade etmişlerdir.^”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.