banner460
banner128

MHP'li Yılmaz  'Adil ve eşit hizmet' vaadiyle start verdi

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz , belediye de düzenlenen törenle nöbeti Özcan Işıklar’dan aldı.  Yılmaz ilk açıklamasına Silivri’ye ‘Eşit ve adil hizmet’ vaadinde bulundu.

Cumhur İttifakı adayı olarak girdiği yerel seçimlerde Silivri Belediye Başkanlığına seçilen MHP’li Volkan Yılmaz nöbeti Özcan Işıklar’dan aldı. 

Volkan Yılmaz bugün ilk olarak mazbatasını aldı.  Silivri İlçe Seçim Kuruluna giden Volkan Yılmaz burada İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ömer Karagöl’den mazbatısını aldı.  Yılmaz ile birlikte  Cumhur İttifakı’ndan ve CHP’den seçilen meclis üyeleri de mazbatalarını aldılar.

Silivri Belediye Başkan ıVolkan Yılmaz öğleden sonra da belediye ye giderek, Başkanlığı Özcan Işıklar’dan devraldı.

Törende konuşan Özcan Işıklar, demokratik bir seçim ortamından dolayı Volkan Yılmaz ve Silivri halkına teşekkür etti.  Silivri’nin özellikel tarım konusunda sahip olduğu zenginliğe dikkat çeken Işıklar bu zenginliğin önemli fırsatlar sunduğuna işaret etti. Işıklar, Yılmaz’a başarılar dilerken her zaman yanında v edestekçisi olacağını da sözlerine ekledi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’da , tüm Silivri halkına teşekkür ederken,  ‘Adil ve eşit hizmet’ vaadinde bulundu.   Başkın Yılmaz, ‘Silivri’de yaşayan her vatandaşımızın başkanı olacaığız. Hangi partiden olursa olsun, hangi ideolojiyi benimserse benimsesin, hiç  bir vatandaşımızı ayırmadan adil ve eşit bir şekilde herkese hizmet edeceğiz.  “ dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a da on yıl boyunca yaptıı hizmetlerden dolayın teşekkür eden Yılmaz,  Işıklar’a bir de hediye takdiminde bulundu. Işıklar’da Yılmaz’a belediyenin mührünü ve envanterini  içeren bir dosya verdi.

Başkan Volkan Yılmaz daha sonra Özcan Işıklar’ı dış kapıya kadar uğurladı. 

Belediyedeki devir teslim  törenine;  Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalcın, belediye meclis üyeleri;  bazı Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğunu katıldı.

Belediye önünde toplanan vatandaşlara hitaben de bir konuşma yapan Başkan Volkan Yılmaz,  başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın olmak üzere kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.