banner460
banner128

MEVLÜT UYSAL ÜÇ MAHALLEDE SEÇİM BÜROSU AÇTI


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Uysal, üç mahallede daha seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. Vatandaşlar tarafından havai fişek ve Türk bayrakları ile karşılanan Uysal, “Büyükçekmece’nin sorunlarını biliyoruz, Büyükçekmeceliler ile birlikte tüm sorunları çözeceğiz” dedi.

Büyükçekmece’nin 24 mahallesinde 35 seçim irtibat bürosu kurduran Başkan Uysal, dün de Büyükçekmece Çakmaklı, Karaağaç ve Ahmediye Mahallerindeki seçim irtibat bürolarının açılışlarını gerçekleştirdi. Açılışlar renkli görüntülere sahne oldu. Mahallelerin gençleri Başkan Uysalı ellerinde Türk bayrakları, meşaleler ve havai fişeklerle karşılayarak tezahüratta bulundular.

Büyükçekmece’de vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştığını ifade eden Uysal, “İnşallah 31 Mart gecesi Büyükçekmece’de AK Belediyecilikle tanışacak” dedi.

Başkan Uysal Cuma günü Büyükçekmece Nutuk Caddesi’nde yürürken bir vatandaşın kendisine, “Basınımıza da yansıdı bu olay. Bir ablamız bana, “Eskiden Büyükçekmece, Büyükçekmece idi ama köy oldu. Bunu birlikte kurtaralım” dediğini hatırlatarak, “Büyükçekmece’yi inşallah birlikte kurtaracağız” dedi.

-CUMHURBAŞKANIMIZ BÜYÜKÇEKMECE’YE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR-Başkan Uysal, Büyükçekmece’nin İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri olduğunu ve üç dönemdir de AK Parti Belediyeciliği ile tanışamadığını vurgulayarak konuşmasını şöyle sürdürdü: “24 Mahallemizde 35 seçim irtibat bürosu kurduk. Toplumumuzun her kesiminden her yaştaki insanları burada ağırlayacak ve AK Parti Belediyeciliğini anlatacağız. Bununla da yetinmeyip ev ev, kapı kapı gezip AK Parti Belediyeciliğini anlatacağız. Çünkü Cumhurbaşkanımız buraya çok önem veriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı’nı da Büyükçekmece’den aday göstererek zaten verdiği değeri gösterdi. Bizlere de düşen, daha çok çalışmak, daha çok omuz omuza vermek ve Büyükçekmece’yi AK Parti’nin hizmet belediyeciliği ile tanıştırmak. 2009 yılında Büyükçekmeceliler AK Parti’ye yüzde 43, 2014’te ise yüzde 45 oy verdi. Bu birçok AK Partili ilçe belediyesinin aldığı oy oranından fazla. Büyükçekmece görevini yaptı. İnşallah bu sefer Büyükçekmece halkı ve bizler görevimizi daha iyi yapacağız ve borcumuzu ödemiş olacağız.”

-CHP’LİLER BİLE AK PARTİ KAZANSIN DİYE DUA EDİYOR-
Kadın kolları, gençlik kolları, ana kademe tüm teşkilat tüm gönüllülerimizle birlikte yapacaklarımız ev eve kapı dolaşarak anlatacağız diyen Başkan uysal, ‘’Büyükçekmece, belediye hizmeti konusunda diğer ilçelere göre çok geride kaldı. İnanıyoruz ki 31 Mart günü biz kazandığımız zaman kazanan Büyükçekmece olacaktır’’ dedi. Büyükçekmece’yi kazandığımız zaman Cumhuriyet Halk Partili vatandaşlarımız sizin kadar sevinecekler. Çünkü onlarda dua ediyor biz kazanalım diye. Hizmet etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kimseyi mağdur etmeden, kimseyi kandırmadan neler yapabileceğimizi neler yapamayacağımızı vatandaşlara tek tek anlatacağız.

 

- BÜYÜKÇEKMECE’NİN SORUNLARINI BİLİYORUZ –
Büyükşehir Belediye Başkanı olması sebebiyle Büyükçekmece’nin tüm ihtiyaçlarını bildiğini ve mahalle mahalle yapılması gerekenlerin farkında olduğunu dile getiren Uysal, “Buraya hazır geliyoruz. Biz sorun çözmeye geldiğimiz için önce sorunları tespitle başlayacağız ki doğru çözüm üretelim. Özellikle bu mahallelerin önemli problemlerinden bir tanesi imar sorunu. Bugüne kadar Cumhurbaşkanımızın bir vatandaşa haksızlık ettiği görülmüş bir şey midir? Görülmemiştir. Kendi imkânlarıyla ev yapan birisini neden mağdur etsin. Çünkü biz evi barkı olmayan çok sayıda insana kura yöntemiyle ev verdik. Kanunen bir sıkıntı varsa da vatandaşımızı mağdur ettirmeyeceğiz. Vatandaşımızın birebir yanında olacağız. Biz sizi burada kandırarak oy istemeyiz. Biz buraya gelip, şuraya bunu, buraya şunu yapacağız demeyiz. Biz yapacaklarımız söyleriz. Büyükçekmece’nin en önemli sorunlarından bir diğeri ulaşım. İnşallah bu sorunu da çözeceğiz. İlçemize hem Metro hem de Metrobüs getireceğiz” dedi.


-TAZİYE ZİYARETİ-
Başkan Uysal üç mahalledeki seçim irtibat bürosunun açılışını yaptıktan sonra da Ahmediye ve Hürriyet Mahallelerindeki üç aileye taziye ziyaretinde bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.