banner460
banner128

MEHMET MURAT ÇALIK İŞİ SIKI TUTUYOR

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, gece gündüz demeden saha çalışmalarına devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde Beylikdüzülü vatandaşlarla güne başlayan Çalık, simit ve içecek ikram ederek vatandaşlara iyi sabahlar diledi.

 

Saha çalışmaları hız kesmeden devam eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, bu kez gün ağarmadan mesaisine başladı. Sabahın erken saatlerinde işe gidenler ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Adayı Çalık, vatandaşlara simit ve içecek ikram etti. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Çalık, projeleriyle Beylikdüzü’nde yorulmadan çok çalışacağını dile getirdi.

“Ulaşım sorununa çözüm odaklı yaklaşacağız”

Vatandaşların özellikle sabahları trafiğin yoğun olduğu saatlerde toplu taşıma araçlarında harcadıkları zamanı ve ulaşım sıkıntılarını belirtmesi üzerine Başkan Adayı Çalık, bu konunun öncelikli olduğunu ve çözüm odaklı yaklaşacaklarını belirtti. İBB’yi Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasıyla birlikte bu kentin en kısa sürede metroyla da buluşacağını vurgulayan Çalık, “Bu kenti metroyla buluşturmak için elimizden geleni yapıp var gücümüzle çalışacağız. Yakın çevrede buradaki coğrafyada yaklaşık 3-4 milyonluk bir nüfus yaşıyor ve bu kentin iç ulaşım sistemini de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kurmamız gerekiyor. Bu kent 15 senedir metroyu bekliyor ve metro projelerinin hazır olduğunu biliyorum. Beylikdüzü’nün kendi içinde de vatandaşların yararlanması gereken metro ve transfer merkezlerine ihtiyacı var. En büyük problemlerden de biri olan ulaşım problemini toplu taşımaların sefer ve hat sayılarını artırarak çözeceğiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.