banner460
banner128

KÜÇÜKÇEKMECE'DE İTTİFAK ADAYI BURÇİN BAYKAL MI?

CHP ve İYİ Parti arasında ittifak görüşmeleri ilçeler bazında sürerken, İyi Parti’nin İstanbul’da Ümraniye, Küçükçekmece, Çatalca ve Eyüp ‘ istediği bildiriliyor. Bu arada Küçükçekmece’de ittifakın adayı olarak ta Burçin Baykal’ın düşünüldüğü öne sürülüyor. 

CHP ve İYİ Parti arasında devam eden işbirliği görüşmelerinde İstanbul’un ilçeleri  de masaya yatırılıyor.  Çatalca’da milliyetçi muhafazatar oylar ile  Üsküdar ve Eyüpsultan’daki muhafazakar seçmen kitlesi göz önünde bulundurulurken bu ilçelerde İYİ Parti’nin aday çıkarması ve CHP’nin aday çıkarmayarak İYİ Parti adayını desteklenmesi konusunda görüşmelerin sürdüğü bildiriliyor.

 İyi Parti’nin istediği Küçükçekmece’de  CHP’nin aday çıkarması ve İYİ Parti’nin CHP adayını desteklemesi ağırlık kazandı.  Olumlu bir havada geçen görüşmelerde İYİ Parti’nin Küçükçekmece konusunda bir sorun çıkarmadığı, CHP adayının desteklenmesini doğru buldukları öğrenildi. İYİ Parti, aday profili olarak yerel siyasette tecrübeli, merkez sağ seçmene hitap edebilecek, genç ve dinamik bir aday istedi. Profile uyan isim ise Burçin Baykal..

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.