banner460
banner128

Kılıçdaroğlu  TÜRAM'I ziyaret edecek

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek kendisini TÜRAM’a (Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi) davet etti. Kılıçdaroğlu ‘En kısa sürede ziyareti gerçekleştireceğini’ söyledi.Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Yönetim Kurulu toplantısı için gittiği Ankara’da bir dizi temasta bulundu.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcısı olduğu Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Yönetim Kurulu toplantısı için Ankara’daydı. Toplantı öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile bir araya gelen Işıklar, görüşmenin ardından SODEM Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Toplantının ardından ise Işıklar, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’yı ve Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ı makamında ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu’na ziyaret

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret eden Başkan Işıklar, ziyareti ile ilgili şunları söyledi: “13 Ekim’de yapacağımız yerel seçim stratejileri konulu SODEM toplantımız vesilesi ile gerçekleştirdiğim Ankara ziyaretinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret ettim. Kendisine tarım merkezimizin ürünlerinden hediye ederek, Tarım Lisemize davet ettim. Kendisi Türkiye’de büyük ilgi uyandıran projeyi ilgiyle takip ettiğini, memnuniyetle de en kısa sürede ziyaret edeceğini ifade etti.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.