banner460
banner128

KEMALPAŞA SEMT KONAĞI VE SAĞLIK MERKEZİ AÇILDI

Küçükçekmece Belediyesi Kemalpaşa Mahallesine semt konağı ve sağlık merkezi kazandırdı.

Kemalpaşa Mahallesinde geniş bir katılımla gerçekleşen açılış törenine, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç ile AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Küçükçekmece Müftüsü Mustafa Temel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, MHP İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, Başkan Yardımcıları başta olmak üzere Küçükçekmeceli vatandaşlar katıldı. 

 

"BİRİLERİ KONUŞUR AK PARTİ YAPAR"

Programda söz alan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç, "Küçükcekmece'ye yine Temel Başkan muhteşem bir eser kazandırıyor. Bazıları büyük konuşur küçük şeyler yapar. Biz büyük şeylere imza atıyoruz. Başkaları konuşur Ak Parti yapar. Üçleme yapıyoruz, İstanbul'da Binali Yıldırım, Küçükcekmece'de Temel Karadeniz ve Türkiye'nin Başkanı Recep Tayyip Erdoğan. 31 Mart 'ta Temel Karadeniz' e devam diyeceğiz" dedi.

 

"GÜLEN BAŞKANA GÜLEN KÜÇÜKÇEKMECELİ YAKIŞIR"

AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ise, "Küçükçekmece çok daha güzel şeylere layık. Bugün belediye başkanı bu 5 senede neler yaptıklarını size anlatıyor hesap veriyor. Bu nedenle Ak Parti onu seçti. Bu projelerin devam etmesi için Temel Karadeniz ile yola devam edeceğiz. Gülen bir belediye başkanına gülen bir Küçükçekmece yakışır" diye konuştu. 

 

"KÜÇÜKÇEKMECE'DEKİ BİRLİK BERABERLİKTEN GURULUYUM"

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ise böyle güzel bir açılışta emeği geçenlere teşekkür ederek, " Bizler gittiğimiz ilçelerde her şeyi yoluna koymaya çalışıyoruz ama oradaki yerel yönetimler bizimle işbirliği içinde olmazsa başarılı olamayız. Bu nedenle burada biz tüm yerel yönetimler birlik ve beraberlik içinde çalıştığımız için çok mutlu ve gururluyum" diyerek duygularını belirtti. 

 

KEMALPAŞA MAHALLESİNE BİR MÜJDE DAHA 

Görevde bulunduğu 5 yıl boyunca yaptığı projeleri katılımcılara aktaran Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de, "Bugün açılışını yaptığımız Kemalpaşa semt konağı ve sağlıklı yaşam merkezi'nin hayata geçmesinde bize yardımcı olan Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Rektörlerimiz başta olmak üzere tüm yerel yönetimlerimizle uyumlu bir çalışma yapıyoruz. Bu uyum sonucu bereketli bir çalışma oluyor. O bereketin sonucunu bugün burada görüyoruz" diye konuştu. Temel Karadeniz ayrıca Kemalpaşa Mahallesi sakinlerine bir müjde daha verdi: "Semt konağının karşında bulunan 6 dönümlük araziyi vatandaşlarımızdan aldık. Oranın altına yer altı otoparkı ve üst katına ise park yapacağız." Temel Karadeniz yaptığı konuşmayla vatandaşlardan büyük alkış aldı. 

SEMT KONAĞINDAKİ KÜTÜPHANE DE HİZMETE GİRDİ

Protokol konuşmalarının ardından yapılan kurdela kesimi ile Kemalpaşa Semt Konağı ve Sağlıklı Yaşam Merkezinin açılışı gerçeklestirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta İlçe Müftüsü Mustafa Temel de dua okudu. Ayrıca semt konağı içinde bulunan kütüphanenin de açılışı yapıldı. 

5.657 m2 kapalı inşaat alanına yapılan Kemalpaşa Semt Konağı ve Sağlıklı Yaşam Merkezinde, 20 muayene odalı toplum sağlığı merkezi, sergi ve konferans salonları, 11 adet derslik, sergi ve belediye hizmet binası ile kütüphane bulunuyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tlf numarasi istiyorum 4 yıl önce

Avatar
Tlf numarasi istiyorum 4 yıl önce

Telefon numarasi istiyorium