banner460
banner128

KAZDAĞLARI'NDAKİ MANASTIRHAN İLGİ ODAĞI OLUYOR

 

Balıkesir’in Edremit ilçesi’ne bağlı Altınoluk Beldesi’nde Kazdağları’nın göbeğinde bulunan Manastırhan  ilgi çekici mimarisi ve doğal ortamı ile ünlülerin ilgi odağı olmaya başladı.

İstanbul  Çatalca’da Durusu Belediye Başkanlığı ve Şişli Belediye Başkan Yardımcılığı da yapan Engin Akman tarafından işletilen Manastırhan Thyke Boutique Hoteh son olarak Halk Tv ekibini ağırladı.  Yayın Kurulu Başkanı Uğğur Dündar, Yayın Kurulu Üyeleri Ayşenur Arslan,  Orhan Bursalı , Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Tuğba Emlek,  İsmail Sezek, Atilla Köprülüoğlu Edremit’te yaptıkları yayın sürecinde Manastırhan’da  kaldılar.  Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka da ekibi bir an yalnız bırakmadı.  Manastırhan’ı işleten Akman,  her gelen ziyaretçi gibi otelin özellikle mimari yapısının ve doğal ortamının gazetecilerin de beğenisini kazandığını açıkladı.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.