banner460
banner128

KARA: İÇİNDE YETİŞTİĞİM EĞİTİM CAMİASINA GÜVENİM SONSUZ

 

Çatalca’nın Öğretmen Başkanı Cem Kara eğiitim yılı töreninde, “Ben, içinde yetiştiğim eğitim, öğretim camiasına can-ı gönülden inanıyorum. Öğretmen arkadaşlarımızın, geleceğimiz, ışığımız, aydınlığımız çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştireceklerini biliyorum ve hepsine şükranlarımı sunuyorum.” dedi

 

 2018-2019 eğitim öğretim yılı açılış töreni, sabah saat 10:00’da Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda başladı.  Törene, Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Mesut Üner, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, MHP Çatalca İlçe Başkanı Mehmet Tufan Erçağ ve İYİ Parti Çatalca İlçe Başkanı Niyazi Uyar katıldı. Törende, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

 2018-2019 eğitim öğretim yılı açılış töreni Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen çelenk sunumunun ardından, Ferhatpaşa İlkokulu'nda devam etti. Burada gerçekleşen tören programına, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi partilerin ilçe başkanları, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Öğretmenlerinizi dinleyin

 

 Törende konuşan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “2018-2019 eğitim ve öğretim yılı Ferhatpaşa İlköğretim Okulu başta olmak üzere, ilçemize, güzel kentimiz İstanbul’a ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Çok değerli öğrencilerimiz, sevgili çocuklar; sizlerin sabırsızlandığını ve bir an önce sınıflara girmek istediğinizi çok iyi biliyorum. Ancak, bir öğretmen olarak sizlere birkaç şey söylemek istiyorum. Uzun bir tatilden çıktınız. Lütfen, çok saygıdeğer öğretmenlerinizi dinleyin. Öğretmenleriniz, sizlere gelecekte çok önemli katkılar sunacak, çok değerli bilgiler verecek. Disiplinli olmanız, zamanında ders çalışmanız, okula zamanında gelip, gitmeniz, zamanında uyumanız, uyunmanız gereken saatte kalkmanız, ülkeyle ilgili, dünyayla ilgili gerçekler… Ve buna benzer çok fazla bilgiyi öğretmenleriniz size bu okul sıralarında sunacaklar. Ben, içinde yetiştiğim eğitim, öğretim camiasına can-ı gönülden inanıyorum. Öğretmen arkadaşlarımızın, geleceğimiz, ışığımız, aydınlığımız çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştireceklerini biliyorum ve hepsine şükranlarımı sunuyorum. Çok değerli anneler ve babalar; sizin için en kıymetli varlık eşinizdir, annenizdir, babanızdır ama hepimiz biliyoruz ki, bunlarla birlikte, bunlar kadar kıymetli ve daha kıymetli olanlar, hepimizin evlatlarıdır. Onların üzerlerine titrediğinizi gayet iyi biliyoruz. Yemiyorsunuz, yediriyorsunuz, saçınızı süpürge ediyorsunuz ve her türlü fedakarlığı yaparak, çocuklarınızın iyi yetişmesi için gayret sarf ediyorsunuz. Sizler de uzun bir tatilden çıktınız ve çocuklarınızla birlikte okula başladınız. Sizlere de yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun. Çok değerli ilçe kaymakamım, çok değerli ilçe milli eğitim müdürüm; Çatalca’da, ilçemizde eğitim öğretimin kalitesini arttırmak için her türlü çabayı gösterdiğinizi biliyorum. Bir belediye başkanı olarak, sizlere bu anlamda inanıyor ve güveniyorum. İlçemiz adına en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz. Bu konuda biz de belediye olarak, sizlere her zaman destek olmaya hazırız. Hepinize bir kez daha, yeni açılış yılı dolasıyla, hayırlı ve uğurlu olsun dileklerimi iletiyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sağ olun.” İfadelerini kullandı.  Ferhatpaşa İlkokulu bahçesinde gerçekleşen program, öğrencilerin şiir ve dans gösteriyle son bulurken, törenin ardından ilk ders heyecanı yaşayan minikler, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya büyük ilgi gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.