banner460
banner128

Kaftancıoğlu: 28 bin 825 sandığın sonuçları elimizde

CHP  İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,  Cumhurbaşkanlığı seçiminde İstanbul da oy kullanılan  ki 28 bin 825 sadığın ıslak imzalı tutanaklarını topladıklarını ve bunları önümüzdeki hafta kamuoyu ile paylaşacaklarını açıkladı.

 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancoğlu, gelecek hafta ildeki tüm sandıkların ıslak imzalı tutanaklarını topladı. Başkan Kaftancıoğlu, önümüzdeki hafta 28 bin 825 sandığın ıslak imzalı tutanaklarını kamu oyu ile paylaşacaklarını açıkladı.

Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP İstanbul İl Örgütü olarak 24 Haziran İstanbul’daki 1908 okulda 1 avukat, 1 okul sorumlusu ve kat sorumlusu ile 28 bin 825 sandıkta 1 görvli en az 1 müşahit ile sandık güvenliğini sağlamayı başarıp oylara sahip çıkıldığını bildirdi.

Kaftancıoğlu,  ‘Seçim günü İstanbul İl Merkezimizde avukatlarımızdan oluşan Kriz Merkezimiz 05.00’ten itibaren sandık çevresinde yaşanan tüm sorunlara anında müdahale ederek olası ciddi problemlerin önüne geçmeyi başardı. Sandıklar açılıp oylar sayılmaya başladığı saatten itibaren de görevlilerimiz ıslak imzalı tutanakları ilçe başkanlıklarımıza ulaştırarak sonuçları CHPnet adlı verilen sistemimize giriş yaptı” dedi.

İstanbul’daki 28 bin 825 sandığının ıslak imzalı sonuç tutanaklarının taranarak dijital ortama aktarma işleminin tamamlanmak üzere olduğuna yer veren Kaftancıoğlu, sonuçların gelecek haftadan itibaren www.chpistanbul.org.tr sitesinden kamuoyunun bilgisine sunacaklarını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.