banner460
banner128

Kadınların tuvalinden Büyükçekmece'ye yansıyan güzellik

Kadınların tuvalinden Büyükçekmece'ye yansıyan güzellik

Türkiye'nin kültür ve sanat kenti Büyükçekmece, bu kez sanata gönül veren kadınlardan oluşan Renklerin Armonisi Resim Grubu’nun düzenlediği "Fırçadan Tuvale" adlı resim sergisine ev sahipliği yaptı.

Sergi tam not aldı

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'ne bağlı Renklerin Armonisi Sanat Grubu’nun "Fırçadan Tuvale" adlı resim sergisi Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu. Sergide portre, insan ve hayvan yaşamından kesitler konuların resmedildi. Yağlı boya ve pastel boya kullanılarak çizilen resimler ziyaretçilerden tam not aldı.

“Kadının becerisini ortaya koymuştur”

Sanata duyulan ilginin artmasından dolayı mutlu olduklarını dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, "Büyükçekmece’de kültür ve sanata duyulan ilginin sürekli artmasının nedeni kültür ve sanata büyük önem belediye başkanımız sayın Dr. Hasan Akgün’ün sanata ve sanatçıya verdiği destektir. Birbirinden değerli 6 ressam bayanımızın bugün bizler için hazırladığı resim sergisi beni ve Büyükçekmeceli sanatseverleri oldukça mutlu etti. Bu sergi kadının becerisini bir kez daha ortaya koymuştur. Büyükçekmece Belediyesi olarak sanatsal eğitimlerimiz ile her gecen gün daha çok sanat gönüllüsü yetiştiriyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.