banner460
banner128

İzsiz: Konutzede sorununu iyiniyeti suistimal edenler yarattı

AK  Parti’den Esenyurt’a belediye başkan aday adayı olan Beylikdüzü ve İBB Belediye Meclis Üyesi Seyithan İzsiz; “ şeffaf, adaletli, örnek ve vatandaşın ‘Allah ayağını taşa değdirtmesin’ diyeceği işler yapacak bir başkan olacağım” dedi. İzsiz 'Esenyurt'ta yaşanan konutzede sorununu da'  'belediyenin iyiniyetini suistimal eden müteahhitlere' bağladı  ve bunların sadece vatandaşa değil, aynı zamanda işini iyi yapan diğer müteahhitlere  de zarar verdiğini belirtti. 

AK Parti Esenyurt’tan Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Seyitlan İzsiz basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. İzsiz toplantıda yaptığı açıklamada; 2002 yılından bu yana AK Parti’de çeşitli kademelerde görev yaptığını,  başkan adayı olduğunu şu an itibariyle de Beylikdüzü ve İBB Belediye Meclis üyeğinini sürdürdüğünü belirterek, ‘Ben tabandan gelen bir arkadaşınızım’ dedi.  

Hizmetleri daha ileri götürmek için adayım

96 yılından beri Esenyurt’ta oldukçalırın ve 98 yılından itibaren de DELTA’yı kurduklarını kaydeden İsziz, bölgenin 2000’li yılların öncesinde Bahçeşehir’den –Kumburgaz’a kadar; Büyükçekmece merkeze bağlı olduğu dönemden beri  bölgeyi bildikledrini ve gelişmeyi yakından izlediklerini söyledi.  İnşaat başta olmak, mobilya, market, cafe sektöründe faaliyet gösteren şirketleri bulunduğunu bildiren Seyithan İzsaz,  ‘İşlerimizin gelişim alanı Esenyurttur. Esenyurt’u bilen, şirketlerimizin faaliyeti nedeniyle müşterilemiz vesilesiyle önemli bir tabanımız vardır. Esenyurt’un  1/3 bizi, ½ şirketlerimizi bilir.

Esenyurt Ak Parti iktidarları döneminde  önemli hizmetler gördü.  Bizler bu hizmetleri daha ileriye taşımak ve Esenyurtluların keyif aldığı bir kent için çalışacağım. İzsiz daha sonra özetle şöyle devam etti: 

31 Mart seçimleri yeni sistem için çok önemli

Türkiye önemli süreçlerden geçiyor. 31 Mart seçimleri yen sistemin oturması ve devamı için önemli bir süreçtir.   İstanbul 10.5 milyon seçmeniyle Türkiye için çok önemli bir ildir.Bu ilde de en kalabalık seçmen kitlesiyle Esenyurt çok önemli bir ilçedir. AK Parti’nin Esenyurt’u kaybetmek gibi birlüksü yoktur.

Parti büyüklerimiz sahadaki gelişmeleri görüp en doğru kararı vereceklerdir. 

Örnek bir başkan olacağım

Amacım şeffaflıktan, adaletten ayrılmadan insanımıza hizmet etmektir. Örnek  olacak bir belediye başkanı profili sergilemek istiyorum. Yoksulun, yaşlının, gencin, çocuklaın, annelerin yanında olmak istiyorum.  Onların hayır dualaranı almak isteyen bir başkan olmak istiyorum.  Sözün özü örnek birbaşkan olmak istiyorum.  Herkesin ‘ya ne güzel başkandır. Ne iyi hizmetleryaptı.  Allah ayağını taşa değdirmesin’ diyeceği işler yapmak istiyo rum.

Önceki başkanımız Kadıoğlu güzel işler yaptı. Alatepe de bu hizmetleri devam ettiriyor.  Ben daha bir dinamizm getireceğimi düşünüyorum." 

Belediyenin iyiniyetini suistimal eden müteahhitler vardır

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Seyithan İzsiz ‘Kendisinin de bir müteahhit olduğunu, Esenyurt’ta yoğun bir yüksek bina yapımı gerçekleştiğini ardından konutzedelerin ortaya çıktığının’ sorulması üzerine, ‘ Esenyurt’ta yüksek bina sorunu yoktur.  Belediyenin iyiniyetini suistimal eden bir kaç kişinin yarattığı sorun vardır. Bunların yaptıkları sorumsuzluk ve suistimalden sadece vatandaşlarımız değil; belediyemiz de, namusuyla iş yapan diğer müteahhitlerde zarar gördü. Ama bu sorunlar çok büyüko randa çözüldü. Eğer kaldıysa da biz onları çözeriz.

Yüksek binalara gelincee.  Ana artel kenarları, ana  artele paralel iş ve ticaret alanlarında yüksek binalar olur.  Niye olmasın. Ama  mahalle kültürünün yaşanması gereken daha iç kesimlerde ise ben yatay yapılaşmadan yanayım.  Yüksek bina olayı aynı zamanda toprak ve zemin ile ilgili de bir konudur. Zemin uygun ise olur, uygun değil ise yapamazsınız. “ yanıtını verdi. 

Esenyurt’a iki ayrı metro hattı planlandı

İzsiz bir başka soru üzerine de ‘ Tüm diğer ilçelerde oludğu gibi Esenyurt’ta da henüz tam anlamıyla çözülmemiş ya da gelişmelerde yeni ortaya çıkmış sorunlar bulunduğunu bunların en başında da ulaşım ve trafik ile yaşanan gelişmeler olduğunu ‘ söyledi. İzsiz kendisinin İBB Meclis üyesi olduğunu da hatırlatarak, ‘İBB’den Esenyurt’un ulaşım sorununu gidecer iki ayrı metro hattının yapımı planladı onaylandı’ dedi.

Ben Esenyurtluyum!

Ak Parti Aday Adayı Seyithan İzsiz ‘Kendisinin Vanlı olduğunun ‘Hatırlatılarak ‘Esenyurt’un kozmopolit yapısında diğer yöre insanlarını nasıl kucaklayacağının ‘Sorulması üzerine, ise ‘Ben Vanlıyım evet. Ama ben aynı zamanda Esenyurtluyum. Biz burada bir Vanlılık kültürü değil, Esenyurtluluk kültürü oluşturulmasını istiyoruz. Ben Vanlıyım doğru. Ama ben aynı zamanda Vanlı olduğum kadar; Trabzonluyum, Orduluyum.  Ama bütün bunların ortak değeri olarak Biz Esenyurtluyuz" şeklinde konuştu. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suat 5 yıl önce

Esenyurt ‘ta özlenen Başkan Esenyurt lu olması ve her kesimden sevilmesi ak parti için büyük bir avantaj

Avatar
Özlem 5 yıl önce

Herkesin seveceği bir başkan. Esenyurt için iyi bir gelecek. Arkasındayız