banner460
banner128

IŞIKLAR'DAN T.C. TEPKİSİ

Silivri’nin eski Belediye Başkanı  CHP’li Özcan Işıklar,   daha önce hiç yokmuş gibi lanse edilerek  “ Silivri ilçe belediyesine T.C. İbaresi kondu’ haberlerine tepki gösterdi.  Işıklar,  ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, kendi döneminde 2012 yılından itibaren T.C. İbaresini koydurduğunu ve her türlü yazışmalarda da TC ibaresinin konması talimatını verdiğini bildirdi. 

Bazı internet sitelerinde yer alan haberlerde,  Ankara’dan sonra MHP’li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın da belediye binasına T.C ibaresi koydurduğuna yer verilmişti.

Silivri Belediye  yettilileri: ‘Eskiden yoktu’   şeklinde bir bilgi paylaşılmadı

Öte yandan Silivri Belediyesi yetkililerinden alınan bilgilye göre ise Belediye’den  ‘Belediye Başkanı Volkan Yılmaz belediyeye olmayan TC ibaresini koydurdu’ şeklinde bir paylaşım ya da açıklama yapılmadı.   Belediye yetkilileri kendilerinin  “Belediye de bazı yerlere ve bölümlere TC ibaresi kondu’ şeklinde bir bilgi paylaşımı yapıldığıını ancak geçmiş dönemde TC yoktu şeklinde bir yorum ve açıklama yapmadıklarını bildirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.