banner460
banner128

HANÇERLİ: İŞÇİLERİN MAAŞI BİR SAAT GECİKMEYECEK

CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli, esnaf ziyaretinin ardından Marmara Caddesi’ne yürüdü. Soğuk havaya rağman binlerce Avcılarlı’nın katıldığı yürüyüşte konuşan Hançerli, “Zenginleri daha zengin etmeyeceğim” dedi.

Hafta sonu mesaisine devam eden CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli, Ambarlı Mahallesi’ndeki semt pazarı ziyaretinin ardından Marmara Caddesi’ne yürüdü. Merkez Mahallesi’ndeki seçim koordinasyon merkezinden Marmara Caddesi’ne doğru yürüyüş gerçekleştiren Hançerli’ye binlerce Avcılarlı eşlik ederken, kalabalığın en ön sıralarında yine kadınlar ve gençler vardı.

Soğuk havaya ve kar yağışına rağmen yoğun katılımın gerçekleştiği yürüyüş adeta miting havasında geçerken, Marmara Caddesi’nde konuşan Hançerli, “Buradan herkes duysun ki Avcılar’ın kaynaklarını zenginleri daha zengin etmek için harcamayacağım. İşçiler maaşını bir gün değil, bir saat bile geç almayacak.” dedi.

Marmara Caddesinde düzenlenen yürüyüş sonunda konuşma yapmak için ilk önce CHP Avcılar eski İlçe Başkanı Hasan Şeker, sonrasında İstanbul Milletvekili Ali Şeker ve Avcılar eski Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci konuşmalarında Turan Hançerli’ye desteklerini açıkladılar.

Avcılar sizleri çok değerli dostlarıma eski belediye başkanıma milletvekilime bizi yalnız bırakmadılar demokrasinin nasıl büyüdüğünü gösterdiler.

Dostlarının evinin önüne helikopter indirenlerden olmayız kendi içimizde yarışırız biz karar verildikten sonra adayımızı destekleriz. Gerçek partililer el ele verir birlikte olur ve biz birlikteyiz. Avcılar Belediyesi çalışanları emekçi dostlarına sesleniyorum onların maaşları bir gün değil bir saat bile geçikmeyecek. Neden geçikmeyecek; çünkü ben acıyı derdi kederi yokluğu bilen biriyim de ondan.

 

“HERKES DUYSUN ZENGİNLERİ DAHA ZENGİN ETMEYECEĞİM”

“Burada herkes duysun ki ben Avcılar’ın kaynaklarını, bütçesini ekonomisini, zenginleri daha zengin etmek için kullanmayacağım. Kaynakları çocuklara, genç işsizlere, kadınlara, engelilere, derdi olana derman olmak için kullanacağım. Esnaf kardeşim iş adamları onlara ekonomik olarak güçlenmeleri için projeler üreteceğim. Projelerim var ve birlikte yurtdışına  yatırım için gideceğiz. 50 bin öğrenci Avcılar’da yaşayacak, vakit geçirecek ve burası canlacak. Avcılar daha mutlu huzurlu olacak” diyerek konuşmasını bitirdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.