banner460
banner128

Hançerli Gaziler ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar Belediye Başkanı Adayı Turan Hançerli Avcılar Muharip Gaziler Derneği’nde Kıbrıs Savaşı gazileriyle bir araya geldi.

CHP Avcılar Belediyesi Belediye Başkanı Adayı Turan Hançerli, Avcılar Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Nurettin Ağaoğlu’na konuk oldu. Şube Başkanı Nurettin Ağaoğlu “Gaziler evi Atatürk’ün evidir, Kıbrıs Savaşı gazileriyiz. 2010 yılında derneğimizi resmi olarak açtık bizim fikirlerimiz Atatürkçü olduğumuz için de sizinle aynıdır.” dedi.

Muharip Gaziler Derneği’nin davetinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Turan Hançerli ise “Vatanın ve milletin huzuru ve mutluluğu için sizin verdiğiniz hizmetlerin yanında bizimkilerinin esamesi okunmaz. Sizler yavru vatanı kurtarmak için yola çıktınız, biz de sizlerden aldığımız gururla vatanımıza hizmet edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“KIBRIS’A GİDİP ANILARINIZI DİNLEMEK İSTERİM”

Türkiye’nin Kıbrıs’taki soydaşlarımızın özgürlüğü için canını ortaya koyan şehit ve gazilere minnet borcu olduğunun altını çizen Hançerli, “Ne mutlu bize ki, ülke yine dara düşecek olsa sizin dün üstlendiğiniz zorlu görevi, bugün de üstlenebilecek gençlerimiz var. Bu gençlerimizle birlikte güçlü ve bağımsız Türkiye’yi inşa ediyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı olduğunda gazilerle birlikte Kıbrıs’a giderek onların anılarını dinlemek istediğini belirten Hançerli, şu ifadeleri kullandı.

“Sizlerle beraber Kıbrıs’a giderek geçmişimizi ve anılarınızı orada sizlerden dinlemek isterim. Belediye Başkanı olduğumuzda hep beraber Kıbrıs’a gideceğiz.”

“Avcılarımız’da Türkiye’nin dört bir tarafından gelen vatandaşlarımız var. Hatta Bulgaristan ve Yunanistan’dan gelen göçmenlerimiz de var. Biz, hiçbir ayrım gözetmeksizin 435 bin Avcılarlı’nın tamamının belediye başkanı olmaya geliyoruz. Ayrım gözetmeksizin Avcılar’daki tüm kültürleri yaşatacağız. ”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.