banner460
banner128

Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı töreni terk etti

 

Avcılar’da bugün düzenlenen Çanakkale Şehitleri Anma töreninde Atatürk’ün adının anılmaması üzerine Garnizon Komutanı Albay Önder İrevül ve Belediye Başkanı Handan Toprak Benli salonu terk etti

 

Gazeteci Zafer Yigiter’den alınan bilgiye göre;  Çanakkale Zaferinin 104. Yıl dönümü nedeniyle ; Avcılar Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürülğü ve Avcılar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde Şehitleri Anma Programı düzenledi.  Kaymakam Ömer Lütfü Yaran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Engin’in de katıldığı törende, uzun uzun dua okuyan okulun Meslek Hocası Mehmet Taşhan’ın , Mustafa Kemal Atatürk’ün adını hiç anmaması üzerine protokolde oturan Avcılar Askerlik Şubesi Başkanı Albay Önderİrevül hocanın yanına giderek, tepki gösterdi.  Daha sonra  Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ve Albay Önder İrevül, DSP İlçe Başkanı D.Kaya Kızılgül, belediye  meclis üyeleri , muharip gaziler salonu terk etti.

DSP’den yapılan  açıklamaya göre, Albay Önder İrevül  Atatürk’ün adının duada anılmaması üzerine hocanın yanına giderek,  "Sen Atatürk diye bir adam duydun mu?" dedi. O da Evet dedi. Peki madem duydun neden hiç duanda anmadın! dedi. Bunun üzerine ilgili kişi, 'Çanakkale şehitlerimizi andım ya' dedi. Bunun üzerine protokolde bulunan DSP İlçe Başkanı D. Kaya KIZILGÜL ise iyi de "Atatürk Çanakkale'de mi şehit oldu ki? " dedi ve akabinde salon terk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ekrem 5 yıl önce

O Saygıdeğer Albayıma sonsuz teşekkürler.Keşke bunu bütün vatandaşlar da yapabilse.İnşallah Albayıma mahkeme yolu gözükmez.

Avatar
Mustafa seyhan 5 yıl önce

Ahlaksız vatan haini atatürk olmasaydı şimdi ingiliz usagiydin

Avatar
Nejat Ural 5 yıl önce

Allah belanı versin hoca namzeti