banner460
banner128

 Esenyurt’ta su baskınlarına önlem

Esenyurt Belediyesi  Kasım ayı Belediye Meclis Toplantısı’nın 2’inci oturumu gerçekleştirildi. Toplantıya başkanlık eden Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, CHP’li meclis üyelerinin sorularını cevaplandırırken, su baskınlarına karşı alınan önlemlere değindi. Başkan Alatepe, ilçede  su baskını olan yerlerle ilgili çalışmaların yapıldığını anlatarak,  “İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) ile görüşmeler gerçekleştirdik. Bunların sonucunda, ilçede bulunan dere yataklarında suyu bertaraf etme ve yönünü değiştirme çalışmaları yapılarak su baskınlarının önüne geçilecek. Bu işlemlerin büyük alanlarını İSKİ, küçük alanları ise belediyemiz üstlendi. Bununla ilgili gerekli ihale yapıldı. Mevcut bölgelerde çalışmalar İSKİ ile birlikte yürütülecek” dedi.

Önceki meclis toplantısında gündeme gelen, ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine yapılacak yardımlar konusuna da değinen Ali Murat Alatepe, yardım miktarında kulüplerin şampiyonlukları ve aldığı madalya sayılarının kriter olarak alınacağını söyledi.

Oturumda gündemdeki  14 madde oy çokluğuyla kabul edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.