banner460
banner128

Esenyurt’ta kadınlara estetik mimarili satış merkezleri

 

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, kadınların el becerisi ürünlerini satacağı estetik mimarili çarşıların her mahalleye kurulacağını söyledi.

 

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, 31 Mart Yerel Seçimleri’ni kazandığı takdirde Esenyurt’ta yaşayan bebekten, çocuğa, kadından, gence, yaşlıya her kesime yönelik projeler geliştirmeyi sürdürüyor. Ekinci, ilçede yaşayan kadınların hem el becerisini geliştirecek kurslar açılacağını hem de bu ürünlerin satılacağı estetik mimarili çarşıların her mahalleye yapılacağını bildirdi.

Kadınlar girişimci olacak

Azmie Ekinci, ilçede el beceri kurslarının bulunduğunu fakat kendilerinin bunu her branşa yayacaklarını ve geliştireceklerini vurgulayarak “ Ev kadınlarımızın daha fazla ekonomiye katılmalarını sağlayacağız. Kadınlarımız, evlerinin geçimine büyük katkı verirken diğer yandan da üretkenlikleriyle de kendilerini daha mutlu ve başarılı hissedeceklerdir. Kadınlarımızın bu ürünlerini üretmelerini sağlamanın yanı sıra bunların satılmasına imkan sağlamak da önemli. Bunun için her mahallede mimari estetiği bulunan büyük satış çarşıları kuracağız.  Çarşıların mimarileri Selçuklu ve Osmanlı mimarisi ağırlıklı olacak. Bu büyük çarşılarda kadınlarımız ürünlerini uygun şartlarla satma imkanları bulacaktır. Projelerimizle değişen ve modern bir hale gelen ilçemiz de alım gücünün yükselmesi ve ilçeye daha fazla gelen yerli ve yabancı turistlerle kadınlarımız ürünlerini daha fazla kişiye ulaştırabilecektir”dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.