banner460
banner128

ESENYURT'TA ESEN LİG BAŞLADI

 

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın ilk maçında sahaya çıkarak ilçede Esen Lig’i başlattıklarını söyledi.

Esenyurt Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası, meclis üyeleri ve Özel Kalem Müdürlüğü takımlarının oynadığı maçla başladı. Esenyurt Belediyesi Antrenman Sahaları’nda yapılan maçta Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe de meclis üyeleri takımının formasını giydi. Başkan Alatepe, Esen Lig’in başlangıcının bu turnuva olduğunu bildirerek ilçedeki diğer dernek ve kurumların da oluşturacağı takımlarla lige dahil olacağını söyledi.

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe bu maçın Esen Lig’in bir antrenmanı olduğunu vurgulayarak, “Esenyurt için bir lig düşünüyoruz. Bunun da başlangıcını bizim birimler arası yaptığımız turnuvayla yapıyoruz. 20 takımımız var, dinamik ve genç takımlara sahibiz. Kendi aramızda maçlar yapacağız. Bunun akabinde il derneklerinin takımlarını halkaya ekleyeceğiz. Kaymakamlığın kurduğu takımlar da dahil olacak. Esenyurt’ta kim takım kurarsa lige katılacak. Böylece oluşacak lig bir sene boyunca devam edecek. Adı da Esen Lig olacak“ dedi.

“Esenliği sporda bulacağız”

Başkan Alatepe, Esenyurt’un Esen Lig’e ihtiyacının olduğunu belirterek, “Esenliği sporda bulacağız, kültürde bulacağız, hizmette bulacağız. Bu başlangıç. Spor huzur getirecek. Spor negatif enerjiyi alır” diye konuştu. Maçın yapıldığı sahanın yeni açtıkları bir yer olduğunu bildiren Başkan Alatepe, amatör kulüplerin antrenman yapabileceği 3 ayrı futbol sahası bulunduğunu, bunun da ilçedeki tüm amatör kulüpler için yeterli olduğunu söyledi.

Esenyurt Belediyesi meclis üyeleri ve özel kalem takımlarının yaptığı maçı Özel Kalem 6-5 kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.