banner460
banner128

Erken seçimin kaderi belli oluyor

 

 

MHP Genel Başkanı Bahçeli  bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek. Görüşmede erken seçimin kaderi belli olacak.

Bahçeli'nin 'erken seçim' çağrısı sonrası Cumhur İttifakının iki lideri bugün saat 13:30'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda görüşecekler.

Seçimler için ittifak kararı alan MHP ve AK Parti liderleri bugün saat 13.30’da Cumharbaşkanlığı Sarayı’nda bir araya geliyor.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin dünkü grup toplantısında tarihi bir çağrıda bulunarak “Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri 26 Ağustos’ta yapılsın” dedi. “Türkiye'nin seçim için 3 Kasım 2019'u beklemesi mümkün değildir” yorumuyla yapılan çağrı sonucu Ankara kulisleri de hareketlendi.

CHP,  Bahçeli’nin bu telifine ‘Hodri Meydan’ çekerken diğer yandan da ‘Asıl sahibi’ görelim diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konuda nasıl bir karar vereceğini beklemeye başladı.

Erdoğan dün 2019 dedi

MHP grubunun ardından partisinin grup toplantısında  konuşan Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ise konuşmasında “Kasım 2019 seçimlerini” vurgulamaya devam etti.

Erken seçim ihtimalinin bugünkü görüşmede netleşmesi bekleniyor. Kulislerde seçim ve seçim tarihine ilişkin farklı ihtimaller üzerinde duruluyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.