banner460
banner128

Emlak Konutlarının ulaşım sorunu çözülecek’

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, Selimpaşa Emlak Konutları sakinleriyle bir araya geldi. Efsane Başkan Değirmenci, “Burasının ulaşım sorunun mutlaka çözülmesi gerekiyor. Bunun sözünü veriyorum” dedi. DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Selimpaşa Emlak Konutları sakinleriyle bir araya geldi. Silivri Belediyesi’nin hizmet yapmadığını dile getiren Efsane Başkan Değirmenci, yapacağı projeleri anlattı

.“BURASININ ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLECEK”

Emlak Konutlarının ulaşım ve aydınlatmadan dolayı sıkıntı yaşadıklarını ifade eden bir site sakinine Değirmenci, “Bir kere bunun kesinlikle taahhüdünü verebilirim. Burasının ulaşım sorunun mutlaka çözülmesi gerekiyor. Bunun sözünü veriyorum. Yapabileceğimiz işin sonuna kadar takipçisi olurum. Yapamayacağım bir iş olursa, yapamam derim. Benden önceki belediye başkanı ben hiç istimlak yapmadım diye övünüyordu. Bende istimlak yaptım diye övünüyorum. Eğer ben istimlak yapmasaydım, bugün gördüğünüz Silivri sahili yoktu. O yeşil alanların tamamı bina doluydu” dedi.

YÜKSEK YAPILAŞMAYA KARŞIYIM”

Bir başka site sakini ise imar hakkını arttırma yönünde bir karar alınmaması ve yüksek yapılaşmanın olmaması gerektiğini belirtti. Değirmenci cevaben, “Kesinlikle size katılıyorum. Yüksek yapılaşmanın mutlaka önüne geçilmesi gerekir. Şuanda bizim başkanımızda ben yüksek yapılaşmaya karşıyım diyor ama kendisinin verdiği 14-15 katlı apartmanlar çıktı ortaya. Buna çok dikkat etmemiz lazım. Size bir örnek vermek istiyorum. Bundan 5 yıl önce kadar Silivri Belediyesi, yazlık olan yerlere 6-7 kat imar verdi. Benden sonraki belediye başkanımız AK Partili Hüseyin Turan ile birlikte bunun mücadelesini verdik ve o yapılan 5 binlik planları iptal ettirdik. Buralarda bunu yapmanın ne alemi var. İlla yüksek bina yapacaksan git bari arkalara yap. Yazlıkların arasına olur mu?

“ERDEMKENT’E 15 KATLI İMAR VERDİLER”

Başka bir örnek daha vereyim. Erdem Kent diye bir site var. Bana göre Silivri’nin en güzel sitesi. 28 dönüm arazi içinde 140 daire var. Son derece geniş yeşil alanları var. Belediye Başkanı da orada oturuyor. Oraya imar vermeye kalktılar şimdi 15 katlı biliyor musunuz? Kendi oturduğu siteye. Orası daha yeni yapıldı. Yeni planlarla yüksek kat verdiler. Şimdi o siteyi yüksek katlı binalara dönüştürmeye çalışıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanı da şimdi, ‘İstanbul’u kaybettik, yatay mimari’ diyor. Geçmiş olsun, İstanbul zaten elden gitti, hiç olmazsa 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.