banner460
banner128

Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığı bir kez daha tescillendi

 

YSK AKP’nin ‘İstanbu’da tüm oyların sayımı ‘ talebini red etti. CHP İl başkanı Canan Kaftancıoğlu, ‘Zaferimiz bir kez daha tescillendi mazbatanın alacağı güne kadar nöbete devam ‘ dedi.

AKP'nin YSK Temsilcisi Recep Özel, YSK'nın toplantısında alınan kararları açıkladı.

AKP, İstanbul'da oyların tamamının yeniden sayılması ve Büyükçekmece'deki oyların iptali için YSK'ya itirazda bulunmuştu. YSK, AKP'nin İstanbul'da sandıkların tamamının sayılmasına dönük talebini reddetti.

Büyükçekme ile ilgili karar ise ertelendi. İstanbul genelinde  sadece 51 sandık sayılacak! 51 sandık  yaklaşık olarak 15 bin seçmene tekabül ediyor.

Kaftancıoğlu: Zaferimiz bir kez daha tescillendi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu  YSK’nın , AK Parti’nin 31 ilçede oyların sayılması talebini red etmesi ardından açıklamada bulundu.

 Kaftancıoğlu açıklamasında; Yüksek Secim Kurulu, tüm oylarin yeniden sayilmasi talebini reddetmistir. Bu karar, Istanbul'da kazandigimiz zaferi bir kez daha tescillemistir.

Tüm örgütümüzü mazbatamizi alacagimiz güne kadar irademizi korumak icin ilce secim kurullarindaki demokrasi nöbetine davet ediyorum. “ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.