banner460
banner128

Cumhur İttifakı Silivri ve Çatalca'yı CHP'den aldı

 

 

İstanbul üçüncü bölgede CHP’nin elinde bulunan iki ilçe Cumhur İttifakı adayları tarafından kazanıldı. Silivri’de Cumhur İtitfakı Adayı gösterilen MHP’li Volkan Yılmaz,  Çatalca’da da AK Parti’den Cumhur ititfakı adayı göserilen Mesut Üner seçimleri kazandı. 

Mesut Üner kimdir?

Çatalca'nın Ak Parti'den seçilen yeni Belediye Başkanı Mesut Üner, 01.06.1975 İstanbul Muratbey doğumlu. İlk,orta ve Lise öğrenimini Çatalca’da bitirdi. Uluslararası America Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu.

1998-2009 yılları arasında Tepecik Belde Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde ,2009-2011 yıllarında Büyükçekmece İmar işleri Müdürlüğünde çalıştı. 2014 Yerel seçimlerinde Çatalca ve İBB Meclis üyesi seçildi.

Muratbey futbol kulübünde 10 yıl,Çatalca sporda 6 yıl futbol oynadı.

İBB ‘de Tarım Orman ve harita komisyonunda görev aldı. 2018 de AK Parti 6.Olağan Kongresinde Çatalca AK Parti İlçe Başkanı seçildi.

Evli ve 2 kız babası.

Volkan Yılmaz kimdir?

Cumhur İttifakı adayı olarak girdiği Silivri'de seçimleri alan MHP'li Volkan Yılmaz,  17.01.1972 yılında Silivri'de doğdu 

İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini de Uludağ Üniversitesi'de noktalamıştır.

Uzun yılları profesyonel futbol oynamış, çeşitli kulüplerde yöneticilik yapmış ve bir dönem İstanbul Amaatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda Yönetim Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkanlığı görevi üstlenmiştir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.