banner460
banner128

CHP Silivri piknikte buluştu

CHP Silivri İlçe Örgütü partilerinin 95. Kuruluş Yıldönümünü piknikte kutladı

CHP Silivri İlçe Örgütü , CHP’nin 95. Kuruluş yıldönümünü iki farklı etkinlikle kutladı. Sabahleyin Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koyup saygı duruşunda bulunan partililer daha sonra Çayırdere’de piknikte buluştular. Yağmurlu bir havaya rağmen bin dolayında partilinin katıldığı piknikte partililer gönüllerince eğlendiler.  Pikniğe, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Suna Göçenğil, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Silivri Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen ve partililer katıldı.

Işıklar: Silivri bir huzur ilçesidir

Belediye Başkanı Özcan Işıklar piknikte yaptığı konuşmada; Silivri’de ülkenin hemen her ilinden vatandaşın ikamet ettiğini, barış ve kardeşlik ve huzur içinde birlikte yaşadığını , Silivri’nin İstanbul’da suçun en az işlendiği ilçelerin başında geldiğini belirterek, bu huzur ortamını korumak için üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini ifade etti.  Işıklar CHP’nin de ülkede devletin ve cumhuriyetin kurucu partisi olduğunu, her zaman büyük sorumluluklar taşıdığını belirterek, CHP’nin başarısı için de tüm partililerin üzerine düşeni yapacağını söyledi.

Göçengil: CHP halkımızın umudu olan partidir

CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil de, partilerinin 95. Yıldönümünde birlik ve beraberlik pikniğinde bir araya geldiklerini belirterek, CHP’nin  “Otel lobilerinde, İçişleri Bakanlığına dilekçe verilerek kurulan partiler gibi değil, Savaş meydanlarında süngülerin arasında emperyalist işgal karşısında kanla, direniş ve mücadele azmiyle halkımızın umudu olarak kurulduğunu’ bildirdi.  Göçengil, pikniğe katılanlara, dünden bugüne Cumhuriyet ve demokrasi mücadelesini 9 Eylül ruhu ile sürdüren tüm partililerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.