banner460
banner128

CHP İBB Aday Adayı Gürsel Tekin Esenyurt'ta

CHP İBB Aday Adaylarından Milletvekili Gürsel Tekin,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘İstanbul’a ihanet ettik’ sözünü hatırlatarak, ‘İhanet bitmedi devam ediyor’ dedi. 

CHP İBB Aday Adaylarından Milletvekili Gürsel Tekin,  Mezarlıklar Müdürlüğü’nün ‘Cenazelerin memlekete götürülmesi için kampanya başlattığını’  belirterek, ‘Ölüleri defin edecek mezar yeri kalmıyorsa siyasilerin çıkıp öyle yaptık, böyle yaptık demeye hakkı yoktur’diye konuştu. 

  Miletvekili Tekin bugün Esenyurt’a gelerek CHP İlçe binasında basın toplantısı düzenledi. 

Arapça bilmeyen öğretmen Türkçe bilmeyen öğrenci

Tekin, CHP  Esenyurt İlçedeki basın toplantısında,  “Esenyurt  en büyük ilçemiz.  Esmeyenyurt artık. Ama sorunu da en büyük olan bir ilçemiz . İşsizliğin had safhada olduğu bir ilçemiz. Sadece 30 bin vatandaşımız, yememiş içmemiş birikimini alıp bir evim olsun diye inşaatlara müracaat etmiş . Ama kendine muhafazakar denilen müteahhitler maalesef insanalrımızı kandırmışlar. Ortada ev falan yok.

Sonra yurt dışından gelen göçmenler.. Biz kendi ülkemizde, kendi ilimizde, ilçemizde ne kadar göçmen var bilmiyorsak bunu kabul etmek mümkün değil.   Bu göçmen sorunu büyük sorunlara yol acabilir.

Yolda gelirken sordum öğrencilere ‘sınıfta Suriyeli var mı?’ Var dediler.. Öğretmen Arapça bilmiyor, öğrenci Türkçe.. Nasıl olacak bu iş.” Diye konuştu.  

Ölüleri gömecek yer kalmıyor

“2011 yılında istanbul’un rant haritasını Sayın Erdoğan’a gönderdim’ diyerek konuşmasını sürdüren Tekin şöyle devam etti. “Yedi yıl sonra çıktı dediki İstanbul’a ihanet ettik. İhanet devam ediyor.  Mezarlıklar Müdürü çıktı dedi ki, ‘Kampanya açtık. Cenazelerinizi memleketinize parasız götürüyoruz. ‘ İki yıllık mezar yeri kalmış.Sonra yok. Yaşadığınız istanbul’a ölülerinizi gömecek yeriniz yok. Sonra şöyle yaptık, böyle yaptık. Allah bunlardan İstanbul’u korusun.

Millet İtitfakı sürüyor

Milletvekili Tekin daha sonra bir soru üzerine, “Üç yıldır İstanbul’u dolaşıyorum. İnsallah bizbu seçimi kazanacağız. Eğer bir yanlış olursa bunu partim yapar. Vatandaş yanlış yapmaz.

Sahada referandum döneminde oluşmuş Millet ittifakı devam ediyor. Önemli vatandaşın kararıdır. Vatandaş ittifakı sürdürüyor.  ‘ diye konuştu.

Milletvekil iGürsel Tekin daha sonra; CHP İlçe Başkanı Ali Gökmen ve beraberinde  belediye başkan adayları; Kemal Deniz Bozkurt, Seyfettin Başkan, Taner Uluğ ile birlikte suriyelilerin yoğun olarak  yerleştiği belirtilen ve “ Şam Sokağı ‘  denilen sokağa gitti. Tekin daha sonra Esenyurt Meydanı'na cafede vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.