banner460
banner128

ÇETİN ÇAPAN KÜÇÜKÇEKMECE'DEN ADAY ADAYI OLACAK

 

 

CHP’li İşadamı Çetin Çapan önümüzdeki yerel seçimler için aday adaylığı kararını verdi.

Çapan’ın Küçükçekmece’den CHP aday adayı olacağı bildirildi.  Çapan bir önceki seçimlerde Esenyurt’tan aday adayı olmuştu.

Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan’ın kardeşi olan Çetin Çapan; 01.02.1969 tarihinde Kars İli Arpaçay İlçesi Kakaç Köyü’nde doğdu. 

İlkokulu kendi köyünde, ortaokulu ve liseyi Gümüşhane Lisesi’nde okuyup, 1985 öğretim yılında mezun oldu. 1988-1990 yıllarında Almanya’da ağabeyine ait işyerinde yönetici olarak çalıştı. 1992 yılında İstanbul’a dönüp ticaretle uğraşmaya başladı. 

1992’den bugüne kadar İnşaat – Turizm – Enerji – Gıda sektörlerinde şirket sahibi ve yöneticisi olarak çalışmalarına devam etmektedir. Bahsettiği sektörlerde 1992 yılından bugüne kadar yüzlerce insanın istihdamını sağlayacak yatırımlar yaptı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.