banner460
banner128

CEM KARA: ORTAK HEDEFİMİZ ÇATALCA İNSANININ MUTLULUĞU

 

Çatalca Belediyesi Başkanı Cem Kara; kurumlarda tüm çalışanların ortak bir amaç için çalışmasının başarının temel anahtarlarından biri olduğunu belirterek,  tüm çalışanlara;   ‘Hepiniz emekli olana kadar burdasınız.  Bizim ortak amacımız Çatalca’ya hizmet. Bu ilçe insanının mutlu olması sizleri de mutlu edecek başarılı kılacaktır’ diyorum” tavsiyesinde bulunduğunu belirtti.

2009 ve 2014 yıllarında Çatalca Belediye Başkanlığına seçilerek  dokuz yıldan fazladır görevde bulunan Başkan Cem Kara,  gazetemize yaptığı değerlendirmede, kurumların ve kuruluşların,  fabrikaların olsun tüm işyerlerinde çalışanların ortak bir amaç için çalışmasının başarı için önemli bir etken vurguladığını bildirdi.

Japonya’da kimi işletmelerde  çalışanlar işe marşla başlıyor

Japonya da kimi fabrikalarda işe marşla başladığını söyleyen Cem Kara,  insanların fabrikalarda kendilerini patronun işçisi gibi görmemeleri gerektiğini, o fabrikayla ülkesine, insanına üretim yaptığını ve ekmeğini kazandığını düşünmesinin çok önemli olduğunu vurguladı.  Fabrikanın başarılı olamaması, üretilen ürünlerin sağlıklı olup piyasada kendine yer bulamaması sonucunda kurumun zarar edeceğini söyleyen Başkan Cem Kara bu durumda da sadece fabrika sahibinin değil, aynı zamanda çalışanın da, ülkenin de zarar edeceğini  ifade etti.

Birinci amacımız Çatalcalının mutluluğudur 

Çatalca Belediye Başkanı bu bağlamda devlet kurumlarında çalışan insanların da bu ülkeye hizmet, bu ülke insanına hizmet ettiklerini bir an akıllarından çıkarmamaları gerektiğini söyledi.  Kendisinin Çatalca Belediyesi’nde çalışanlarla yaptığı toplantılarda bunu vurgulamaya çalıştığını belirten Başkan Cem Kara şöyle konuştu. ‘Arkadaşlarımıza söylüyorum. Siz çok ekstrem bir durum olmadığı koşullarda burada emekli olacaksınız. Uzun yıllar Çatalca Belediyesi’nde çalışacaksınız.  Burada sadece ekmeğini kazanıyor olmak gibi bir sorumluluğunuz yok.  Bizim Çatalca halkına hizmet etmek, onların temiz bir çevrede sağlıklı yaşaması,  belediyecilik hizmetlerinden azami düzeyde yararlanması ve nerdeyse hemen her sorunlarında insanlarımızın yanında olmak gibi bir görevimiz var.  Çatalca belediyesi başarılı olursa, insanımıza  hizmette başarılı olursak,  hem Çatalca insanı mutlu olmuş olur. Hem de bizler burada huzur içinde başarılı bir şekilde ekmeğimizi helal olarak kazanmış oluruz. Biz de, Çatalca’mız da , Çatalcalımız da, ülkemizde kazanmış olur.  Yani bu kurumda çalışanların temel ve ortak bir amacı vardır. Çatalca halkına başarılı bir şekilde hizmet sunmak.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.