banner460
banner128

Çatalca'nın Eşsiz Doğası ve Tarihine Yolculuk

 

Çatalca Belediyesi ve Çatalca Kültür ve Turizm Derneği iş birliği ile 19. Erguvan Festivali kapsamında düzenlenen kültür, tarih ve doğa yürüyüşü yoğun katılımla gerçekleşti.

 

Çatalca'nın eşsiz doğasında çıkılan yürüyüşte katılımcılar, tarihe adım adım yolculuk yaptı. 19. Erguvan Festivali kapsamında kültür, tarih ve doğayla iç içe çıkılan yürüyüşte katılımcılar rehber eşliğinde Çatalca'nın tarihine yolculuk yaptılar.

 

Çatalca Belediyesi ve Çatalca Kültür ve Turizm Derneği'nin organizasyonuyla gerçekleşen yürüyüşte Başkan Yardımcısı Erhan Güzel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın ve katılımcılar, Çatalca'nın değerleriyle bir araya geldi. Tarihi dokusu ve doğasıyla gelen herkesi kendine hayran bırakan ilçede geleneksel hale gelen doğa yürüyüşü birbirinden güzel anların ölümsüzleştirilmesiyle devam etti.

 

Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan yürüyüş; Karacaköy Mahallesi, Evcik Plajı, Georgios Kilisesi - Anastasius Surları gibi eşsiz güzellikteki yerleri de gezerek tamamlandı.

 

Etkinlik Kapsamında Doğada Temizlendi!

 

Yürüyüşe katılan gönüllüler ormanlık alandaki çöpleri de toplayarak, doğaya verilen zararı bir nebzede olsa önlemek istediler. Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Rasim Yücel yürüyüş esnasında yaptığı konuşmada; doğayı korumanın bizlerin elinde olduğunun altını çizerken, katılım sağlayarak çöp toplayan katılımcılara teşekkür etti.

 

Tarihe yolculuğun son bölümünde ise katılımcılar, birbirinden güzel lezzetlerle buluştu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.