banner460
banner128

Büyükçekmece'ye değer katan bir cadde

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye önemli yatırımlar yapmaya devam ediyor.

Büyükçekmece ile Beylikdüzü’nü birbirine bağlayan ana caddelerden biri konumunda bulunan Turgut Özal 1 Caddesi baştan sona yenileniyor.

 

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından trafiğin yoğun olduğu Turgut Özal 1 Caddesi’ndeki çalışmalarda sona gelindi. Yol, kaldırım, tretuvar, peyzaj ve aydınlatma çalışmalarını sık sık yerinde denetleyen Akgün, Büyükçekmece’ye ömürlük bir cadde daha kazandırıyor.

Büyükçekmece Belediyesi seferber oldu

Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, baştan sona yenilenen caddede bir yandan gece gündüz çalışmalarını sürdürürken diğer yandan ulaşımın aksamaması için çeşitli önlemler aldı. Önemli güzergahlardan biri olan caddede vatandaşların kolay ulaşımı için her ayrıntı düşünüldü. Her mevsime uygun ve uzun ömürlü yollar için caddenin zeminine ilk olarak demirli beton atılıyor. Demirli beton zeminin üzerine ise asfaltlama çalışması yapılıyor. Beton zemin üzerine yapılan yollar çok daha uzun yıllar ulaşım hizmeti veriyor.

"En kaliteli ve güvenli caddelerden biri"

Turgut Özal 1 Caddesi'nde gerçekleştirilen çalışmaların her aşamasını titizlikle takip eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, caddenin Büyükçekmecelilerin önemli ulaşım yollarından biri olduğunu vurguluyor; "Turgut Özal 1 Caddesi'nde yapılan çalışmalar tamamlandığında ilçemiz için önemli bir adım atmış olacağız. Ana ulaşım hatlarından biri olan caddede yenileme çalışmaları yaparken, en kaliteli ve güvenli malzemeleri kullanarak yıllara meydan okuyacak, ulaşımı kolaylaştıracak bir yatırımı ilçemize kazandırmış olacağız. Her şey Büyükçekmece’nin huzuru ve güvenliği için" şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.